MEDIJI JAVLJAJU, NASTRADAO POZNATI GLUMAC, TUGA!
Glumac, Foto: Printscreen/Youtube/ Milagros Leiva

CRNE VESTI

MEDIJI JAVLJAJU, NASTRADAO POZNATI GLUMAC, TUGA!

Ostaće upamćen po mnogim ulogama

Objavljeno:

Nastradao je poznati glumac.

Kolege se opraštaju od njega.

Ostaće upamćen po mnogim ulogama.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Milagros Leiva

Ujutro 5. avgusta objavljeno je da je glumac i pevač Dijego Berti doživeo fatalnu nesreću kada je pao sa vrha svoje zgrade. Prema rečima vatrogasaca, glumac je stigao u bolnicu Kazimiro Uloa.

Kao što je pomenuto, zapamćeni prevodilac je pao sa 14. sprata svoje zgrade koja se nalazi na šetalištu Miraflores.

S druge strane, prema rečima direktora Odeljenja za komunikacije bolnice u kojoj se lečio, narodni umetnik je preminuo u 4.28 sati ujutru u 54. godini života.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/ Milagros Leiva

Takođe, nagovešteno je da će u narednih nekoliko sati biti izdato zvanično saopštenje kako bi se razjasnili detalji ove nesreće.

Menadžer Dijega Bertija govori nakon njegove smrti Nakon nesrećne vesti o smrti Dijega Bertija, o tome je govorio njegov menadžer Karlos Sančez de la Puente. Predstavnik glumca bio je šokiran kada je saznao za ovaj gubitak.

„Dijego je anđeo koji živi među nama, on je najplemenitiji momak sa kojim sam ikada radio (...) Spaja nas prijateljstvo sa njim, zakazali smo njegov povratak muzici, i bilo je neverovatno dobro, ljudi su to očekivali, grli ga , poljubi ga.

U šoku sam, nisam još ni sa kim u porodici razgovarao, kada budemo imali više informacija možemo detaljnije da razgovaramo“, rekao je on.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/ Milagros Leiva

Dijego Berti je otkazao emisije nakon što je pokazao simptome COVID-19 pre smrti Takođe, njegov predstavnik je naveo da su njegove naredne prezentacije odložene, iz predostrožnosti, zbog pokazivanja simptoma COVID-19.

„Dijego je u ponedeljak prijavio neke simptome COVID-19, mi smo iz predostrožnosti (otkazali su prezentacije), kašalj i ostalo ga neće pustiti da peva, nije bio u najboljem trenutku svog zdravlja. Bio je veoma zahtevan umetnik prema sebi (sic)“, objasnio je Karlos Sančez de la Puente.

Berti je, razveden i sa ćerkom, odvažio na pozorište u delima kao što su Eni, Jepeto, Kralj Edip, Život je san, a poslednjih godina glumio je u mjuziklima La Cage de las Locas i Mamma mia.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/ Milagros Leiva

Isto tako, glumio je u bioskopu Reportaje a la muerte, Svi smo mi zvezde, saosećanje bez, Neuhvatljivo dobro, Andi ne veruju u Boga, između ostalih, kao i u televizijskim sapunicama Rosa de America, Natacha, Opsesion , Leonela, Lov na svog milionera, Sve vredi, Uspešni Gomez i Ima mesta u pozadini, između ostalih naslova.

Popularni filmski, pozorišni i televizijski glumac priznao je da je imao kratku vezu sa novinarom i piscem Džejmom Bejlijem i da je tu priču preneo u svoj prvi roman (1994) i kasniji film „Ne govori nikome “, što je dovelo do svađe između njih dvoje koja nikada nije razrešena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.