UPRAVO SAOPŠTENE NAJCRNJE VESTI: Umro POZNATI GLUMAC, nacija U ŠOKU
Glumac, Foto: Printscreen/Youtube/ KTLA 5

CRNE VESTI

UPRAVO SAOPŠTENE NAJCRNJE VESTI: Umro POZNATI GLUMAC, nacija U ŠOKU

Svi se od njega opraštaju

Objavljeno: 21:54h

Preminuo poznati glumac.

Porodica potvrdila najgore vesti.

Svi se od njega opraštaju.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ KTLA 5

Glumac Toni Dau iz serije "Ostavi to Biveru" preminuo je nakon nedavne dijagnoze raka, potvrdila je njegova porodica. Imao je 77 godina.

Dov-ov menadžer, Frank Bilotta, potvrdio je smrt, rekavši za NBC Nevs da je Dovu bio dijagnostifikovan rak jetre.

Njegov sin Kristofer Dau je u izjavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici svog oca rekao: „Iako je ovo veoma tužan dan, imam utehu i mir što je on na boljem mestu. Bio je najbolji tata kojeg je iko mogao tražiti. Bio je moj trener, moj mentor, moj glas razuma, moj najbolji prijatelj, moj kum na mom venčanju i moj heroj.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/ KTLA 5

"Moja supruga je rekla nešto snažno i pokazuje kakav je čovek bio. Rekla je: 'Toni je bio tako ljubazan čovek. Imao je tako veliko srce i nikada nisam čuo Tonija da o nekome govori loše ili negativno'."

Dauov menadžerski tim saopštio je da je on preminuo u utorak, ali je kasnije tokom dana saopštio da je saopštenje netačno i da je još uvek živ.

"Ovo je teško vreme. Tata je kod kuće, pod starateljstvom, iu poslednjim satima. Moja supruga i ja smo uz njega zajedno sa mnogim prijateljima koji su ga posetili. On ima borbeno srce", napisao je Kristofer Dau u utorak.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/ KTLA 5

Dau je rekao fanovima u maju da mu se rak, koji je prethodno lečio, vratio. On, njegova porodica i njegov menadžerski tim obaveštavali su fanove o njegovom stanju u nekoliko objava na Fejsbuku.

"Zdravo momci... kako ste svi? Kao što verovatno znate, nedavno sam imao zdravstvenih problema i želeo sam da vas obaveštavam o novostima. Počinjem sa imunoterapijom i izgleda da deluje," Dau napisao je 29. maja. "Sada mogu da ustanem i hodam bez pomoći i osećam poboljšanje svakog dana."

(Espreso / NBC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.