NJEGOVE REČI ĆE SE ZAUVEK PAMTITI: Branka pitali za POPULARNOST, a on POENTIRAO ZA SVA VREMENA!
Branko Cvejić, Foto: Dragan Kadić

zbogom

NJEGOVE REČI ĆE SE ZAUVEK PAMTITI: Branka pitali za POPULARNOST, a on POENTIRAO ZA SVA VREMENA!

Glumac Branko Cvejić preminuo je danas u 75. godini, a iza sebe je ostavio bogatu glumačku biografiju.

Objavljeno:

Nema toga ko nije uživao u barem jednoj pozorišnoj il TV ulozi Branka Cvejića. Popularnost je stekao svojim glumačkim talentom i nenametljivim stavom, a isto tako je skromno govorio o sebi i svojm uspesima.

- Danas, kad postoji mnoštvo televizija, na kojima ima mnoštvo serija, filmova, normalno je da budete poznati. Ako niste poznati, onda kao da ništa niste ni uradili. Ako dođete na neki šalter i niko vas ne prepozna, pitanje je da li ste vi dobro radili svoj posao. A, popularnost, kako kažete, više bih definisao kao poznatost. Jer, popularnost je trenutna, traje godinu, dvije… Znam glumce koji su bili mega popularni, pa to prođe. No, kad vas znaju, prepoznaju, i to traje jako dugo, to je znak da ste dobro radili. I to onda osetite, gde god da idete. Recimo, ja volim da idem na pijacu, i to tamo osetim. Poznatost je verifikacija vašeg rada u pozorištu, na televiziji i filmu - govorio je Cvejić u ranijim intervjuima.

Podsetimo, vest o smrti glumca Branka Cvejića saopštili su ispred njegovog matičnog pozorišta, Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Pre 20 dana Srbiju je potresla vest da se Branko nalazu u bolnici i da mu se lekari bore za život. On je početkom jula hospitalizovan zbog problema sa srcem, ali mu je tada stanje bilo stabilno.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.