OVO SU SVE TAJNE O PORODICI BRANKA CVEJIĆA: Isplivala je kompletna ISTINA, tek se sada sve SAZNALO!
Foto: Print Screen Youtube/rts

šok

OVO SU SVE TAJNE O PORODICI BRANKA CVEJIĆA: Isplivala je kompletna ISTINA, tek se sada sve SAZNALO!

Sin Branka Cvejića, Žarko Cvejić, očev je ponos. Dramski umetnik, u retkim prilikama kada je govorio javno, imao je samo reči hvale za njega

Objavljeno:

Istaknuti dramski umetnik Branko Cvejić preminuo je u 75. godini života i iza sebe ostavio veliki broj uloga kako na filmu, serijama, tako i u pozorištu.

Osim uspešnih uloga, Branko iza sebe je ostavio neutešnu porodicu. Suprugu Vesnu, te ćerku Bojanu i sina Žarka.

Sin Branka Cvejića, Žarko Cvejić, očev je ponos. Dramski umetnik, u retkim prilikama kada je govorio javno, imao je samo reči hvale za njega.

1 / 4 Foto: Dado Đilas

Žarko se retko pojavljivao u javnosti, mnogi do nedavno nisu znali ni kako izgleda, ali je veoma poznata njegova biografija, koja je dostupna na internetu. Naime, on je završio najviše škole u svetu, doktorirao je u Americi, ali se vratio u Srbiju, gde predaje na jednom privatnom fakultetu, na kojem je i te kako cenjen, kako od strane kolega, tako i od strane studenata, kojima prenosi svoje dragoceno znanje.

Njegov otac jednom prilikom progovorio je o privatnim detaljima Žarkovog života, a koji se tiču njegovog zavidnog obrazovanja.

– Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće – rekao je Cvejić, i dodao:

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

– Pre nekoliko godina nije mogao da nostrifikuje diplome u normalnim uslovima, nego je to moralo grdno da se plati. Sad se to sve menja. Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije i prodekan. Moglo bi se reći da je trenutno zadovoljan. Njegova supruga je arhitekta, što je sad vrlo teško, ali imaju divno dete, ćerku Zoru.

S druge strane, ćerka Bojana je odlučila da svoj život posveti nauci, ali van zemlje u kojoj je rođena, te je ona svoju “bazu” uspostavila u Briselu. Međutim, ona i te kako voli da putuje, te neretko živi po celoj Evropi.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.