Gledao sam Sagu o 3 nevina muškarca i umalo da izađem nevin! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Foto/Espreso.co.rs

bolivud među srbima

Gledao sam Sagu o 3 nevina muškarca i umalo da izađem nevin! (FOTO) (VIDEO)

Kada bi Beni Hil i Mister Bin imali dete, a to dete pojelo LSD, dobili biste ovaj film!
Objavljeno: 23:03h

Kada je reč o glumi, ovo jednostavno nije tip filma u kome mladi glumci poput Ljubomir Bulajića, Momčila Otaševića i Slavka Sobina mogu pokazati svoje umeće. Mnogo jači utisak ostavlja činjenica da se domaća kinematografija oslanja na nekoliko stubova, koji iako jaki ne mogu da podupiru celokupnu produkciju Balkana. Ako film ima "klimav" scenario ili režisera koji ne priča jezikom glumaca, zovneš Glogovca i Cviju! Oni garantuju uspeh. Ok, ne baš uspeh ali zasigurno "navuku" publiku svojim imenima. Kad ti tamo, a ono međutim..

foto: Printscreen/youtube/telic studios

Nebojša G i Zoran C odradili su epizodne uloge, koje skoro da spadaju u kategoriju "cameo" rola ( to je ono kad glumca bukvalno prošeta kroz kadar, čisto da mahne). Ali, uvek ih je lepo videti i čuti. Ljudi umeju da odigraju šta zatreba. Jedino se ne mogu oteti utisku da glumci zaista slabo zarađuju, pa onda ne biraju ni uloge ni reklame. Žao mi je što je tako. A opet, drago mi je zbog toga. Jer sam sebičan i želim da ih gledam što češće, a za pozorište nemam pare.

foto: Printscreen/youtube/telic studios

Pored nabrojanih, u "Sagi" se pojavljuju i Danica Maksimović, Ivan Bekjarev i Frano Lasić.

Na kraju, ovo je sasvim drugojačiji film i vredi ga pogledati bar zbog toga. I zbog gotivnih snimaka dronom, koje pokazuju sve lepote ovog našeg poluostrva. Gledajte, nasmejte se.. Tu je i Indus u leopard - print majici koji priča srpski i zove se Megastar. Ne pomerio se s mesta ako vas lažem.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.