GLEDAJTE SERIJU “MOČVARA” VEČERAS OD 22 ČASA! NOVA KRIMI DRAMA NA KURIR TELEVZIJI!
Foto: Promo

KURIR TV

GLEDAJTE SERIJU “MOČVARA” VEČERAS OD 22 ČASA! NOVA KRIMI DRAMA NA KURIR TELEVZIJI!

Pored Gorana Bogdana glume Jana Bjelica, Marta Bjelica, Ana Franić, Nada Šargin, Bojan Žirović, Vuk Kostić, Boris Isaković, Svetlana Bojković i mnogi drugi

Objavljeno:

Večeras na Kurir televiziji imaćete priliku da pogledate prvu epizodu popularne serije “Močvara”, a svakog radnog dana od 22 časa, u terminu rezervisanom za Krimi serije, možete pratiti ovu nesvakidašnju krimi dramu.

Radnja serije dešava se u Beogradu u novobeogradskim blokovima, gde manijak na surov, ritualan način ubija tri žene. Žrtve spaja slobodouman stil života i to što su majke sinova koji nemaju očeve. Napeta policijska potraga za serijskim ubicom traje svih 10 epizoda i otkriva mračne tajne, a junake serije suočava sa prevarama, lažima i tragičnim životnim situacijama.

Serija prati inspektora Nikolu (Goran Bogdan), bivšeg huligana koji mora da se suoči sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio ubicu. Vremenom shvata da njega i ubicu nešto suštinski povezuje. Ovo je priča o grehu i žudnji, o ljubavi i mržnji, ovo je priča o prijateljstvu koja počiva na zločinu i tajnama. Isto tako, ovo je priča o ljudima koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati. Ovo je priča o jednom gradu koji lagano tone u močvaru svoje prošlosti.

Pored Gorana Bogdana glume Jana Bjelica, Marta Bjelica, Ana Franić, Nada Šargin, Bojan Žirović, Vuk Kostić, Boris Isaković, Svetlana Bojković i mnogi drugi.

Autori popularne serije iz 2020. godine su Milena Marković i Oleg Novaković. Prva sezona serije “Močvara” izazvala je veliku pažnju publike nakon čega je snimljena i druga sezona 2022. godine.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.