JAVLJENJE NAJGORE VESTI: Umro GLUMAC u 34. godini života, TUGA!
Glumac, Foto: Printscreen/Instagram/antonibanez

crne informacije

JAVLJENJE NAJGORE VESTI: Umro GLUMAC u 34. godini života, TUGA!

Pamtiće ga po velikim ulogama

Objavljeno:

Jedan mlad glumac je napustio ovaj svet.

Porodica, kolege i prijatelji su u velikoj žalosti.

Pamtiće ga po velikim ulogama.

Mladi glumac Antonio Ibanjez, preminuo je u 34. godini nakon teške borbe sa rakom linfnih žlezda, preneli su španski mediji.

Antonio je javnosti poznat po ulogama u serijama "La kue se avecin", "El Ministerio del Tiempo", "Aida" i druge, preminuo je u utorak u 34. godini. Njemu je 2021. godine dijagnostifikovan rak limfnih žlezda. Vesti o tragičnoj smrti mladog glumca, slikara i modela, podelili su na njegovom Instagram profilu:

- Borio sam se svom snagom, ali nisam uspeo da dobijem ovu bitku. Zaista sam želeo da živim i da nastavim da stvaram umetnost. Čak i tako, moći ćete da vidite, osetite i dodirnete moju najčistiju energiju na svim mojim slikama. Tamo ćete moći da se izgubite u mojoj lepoj i velikodušnoj duši. R.I.P. - stoji u opisu fotografije.

Antonio Ibanjez, rođen je u Granadi 1987. godine, diplomirao je likovnu umetnost. Glumu je upisao 2005. godine, a bio je član i plesne trupe "Danzate".

Godine 2011. preselio se u Madrid, gde je njegova glumačka karijera krenula uzlaznom putanjom. Bio je i glavni glumac u filmu "Paranoidne devojke" iz 2015. godine, u režiji Helene Montesinos.

(Espreso / Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.