ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Zaljubila sam se u najglupljeg čoveka ikada - "LJUBAV, VENČANJA I OSTALE KATASTROFE"
,,Ljubav, venčanja i ostale katastrofe", Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips Trailers, Printscreen/Instagram/davunksuniverse

nezaboravno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Zaljubila sam se u najglupljeg čoveka ikada - "LJUBAV, VENČANJA I OSTALE KATASTROFE"

,,Ljubav, venčanja i ostale katastrofe" svoju priču započinje kada dečko perfekcionistkinje raskine sa njom u trenutku kada zajedno skoče iz aviona

Objavljeno:

Espreso Vam predlaže da nakon napornog radnog dana pogledate urnebesnu i dirljivu romantičnu komediju iz 2020. poznatu kao ,,Ljubav, venčanja i ostale katastrofe.

U glavnim ulogama ćete prepoznati: Dajen Kiton, Džeremija Ajronsa, Megi Grejs, Dijega Boneta i Endrua Bačelora.

Ljubav venčanja i ostale katastrofe
foto: Printscreen/Instagram/davunksuniverse

,,Ljubav, venčanja i ostale katastrofe" svoju priču započinje kada dečko perfekcionistkinje raskine sa njom u trenutku kada zajedno skoče iz aviona. Ovaj trenutak menja njen život iz korena, jer ne samo da joj srce biva slomljeno, već postaje i ozloglašena nakon što pokvari venčanje kada se spusti padobranom.

Zaljubila sam se u najglupljeg čoveka ikada."

Druga strana priče otkriva uglednog organizatora venčanja koji se zaljubljuje u slepu fotografkinju uz koju upoznaje svet iz njene perspektive. Pored njih, zabavni turistički vodič pronalazi ljubav na prvi pogled koja mu ubrzo izmiče.

1 / 18 Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips Trailers

On potom osmišljava intrikantan plan u cilju da je pronađe; uključuje medije i moli ljude za pomoć. Sve priče se prepliću kako bi na kraju dovele do savršene harmonije.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Ljubav, venčanja i druge katastrofe" treba da pogledaju individue koje uživaju u klasičnim romantičnim komedijama. Film će Vas oduševiti svojom spontanošću, a glumački talenat glumačke ekipe Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Bonus video:

05:26

BRZE VESTI 11.07.2022 14:55

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.