ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA VOJINA ĆETKOVIĆA: Ne liči NA SEBE, da li je MOGUĆE DA JE OVO ON? (FOTO)
Vojin Ćetković, Foto: printscreen

POGLEDAJTE

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA VOJINA ĆETKOVIĆA: Ne liči NA SEBE, da li je MOGUĆE DA JE OVO ON? (FOTO)

Rođen je 22. avgusta 1971. godine u Kruševcu, gde je završio osnovnu školu i Kruševačku gimnaziju, na smeru za kulturu i informisanje

Objavljeno:

Vojin Ćetković je srpski filmski i pozorišni glumac.

Glumačku karijeru započeo je u Kruševačkom pozorištu, profesionalnu u Narodnom pozorištu u Beogradu, a nakon upisivanja Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, 1996. postao je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, koje ga je stipendiralo.

1 / 5 Foto: printscreen

Prvu TV ulogu ostvario je u filmu Raj, Petra Zeca 1993. kao Tomin drug, a prvu glavnu ulogu u filmu Zona Zamfirova 2002. godine kao Mane. Proslavio se ulogama Gorana Branda Gagića u TV seriji Porodično blago, kao i po ulogama Milomira Vranića u seriji Moj rođak sa sela i po ulozi Mihailo Andrejević u filmu i seriji Montevideo, Bog te video!, Montevideo, Bog te video! (TV serija) i u njegova dva nastavka.

Vojin Ćetković
foto: Nebojša Mandić

Nakon toka je dobio uloge u filmovima Tango je tužna misao koja se pleše, Stršljen, Pljačka Trećeg rajha, Klopka, Hadersfild, Čitulja za Eskobara.

Rođen je 22. avgusta 1971. godine u Kruševcu, gde je završio osnovnu školu i Kruševačku gimnaziju, na smeru za kulturu i informisanje. Prvi put je na scenu kročio sa svega osam godina u „Teatru Za” u Kruševcu.

Vojin Ćetković
foto: Nebojša Mandić

Na instagramu je postavljena njegova slika kada je bio mlad.

Evo kako je izgledao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.