EVO KOLIKO JE VISOKA SLOBODA MIĆALOVIĆ: Zabezeknućete se, KO BI REKAO da je OVOLIKO
Sloboda Mićalović, Foto: © ATA Images

OTKRIJTE

EVO KOLIKO JE VISOKA SLOBODA MIĆALOVIĆ: Zabezeknućete se, KO BI REKAO da je OVOLIKO

Značajne uloge ostvarila je u filmovima Zona Zamfirova, Kraljevina Srbija i Ilka, kao i u TV serijama Mješoviti brak, Ranjeni orao, Nepobedivo srce, Čizmaši, Jagodići, Koreni i mnogim drugim

Objavljeno:

Sloboda Mićalović je srpska filmska i pozorišta glumica.

Završila je srednju muzičku školu, a studirala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića. Publika je pamti po ulogama u mjuziklima Pozorišta na Terazijama, a stalni pozorišni angažman dobila je 2012. godine u Narodnom pozorištu u Beogradu.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Prvu bitnu pozorišnu ulogu imala je tokom studiranja 2000. godine, Borisava Stankovića u režiji Juga Radivojevića. Publika je pamti i po ulogama u predstavama Tartif kao Elmira, Čikago kao Roksi Hart, Frenki i Džoni kao Frenki i mnogim drugim.

Sloboda Mićalović
foto: Marina Lopičić

Značajne uloge ostvarila je u filmovima Zona Zamfirova, Kraljevina Srbija i Ilka, kao i u TV serijama Mješoviti brak, Ranjeni orao, Nepobedivo srce, Čizmaši, Jagodići, Koreni i mnogim drugim.

Ostvarila je uloge u Pozorištu na Terazijama, Zvezdara teataru i Pozorištu Puž. Od 2012. godine postala je stalna članica ansambla Narodnom pozorištu u Beogradu, nakon deset godina pauze na sceni ovog teatra, zamenivši koleginicu sa klase, Zoranu Bećić u ulozi Ivke u predstavi Kanjoš Maćedonović, koji je režirala Vida Ognjenović.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen Instagram

Prvu bitnu pozorišnu ulogu imala je tokom studiranja 2000. godine, Borisava Stankovića u režiji Juga Radivojevića. Prvu ulogu na televiziji imala je 2002. godine u TV filmu Klasa 2002.

Od 2008. godine u braku je sa glumcem Vojinom Ćetkovićem sa kojim živi u Beogradu i ima dve ćerke.

Sloboda Mićalović
foto: instagram/sloboda_micalovic_boba Verified

Sloboda Mićalović je visoka 170 cm.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.