NEVINA SNIMALA SCENU SE*SA: Ovu srpsku glumicu smo GLEDALI OBNAŽENU, svi su LUDELI ZA NJOM (FOTO)
Neda Arnerić, Foto: Print Screen Youtube

KO BI REKAO

NEVINA SNIMALA SCENU SE*SA: Ovu srpsku glumicu smo GLEDALI OBNAŽENU, svi su LUDELI ZA NJOM (FOTO)

Gledali su je obnaženu u upečatljivim scenama intimnih odnosa velikih filmova domaće kinematografije

Objavljeno: 19:21h

Iako je reč o umetničkim delima, na legendarne scene intimnih odnosa u domaćim retko ko gleda samo iz tog ugla, a posebno kada su u pitanju atraktivni glumci i glumice. Jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije svakako je bila glumica Neda Arnerić.

Lepo lice i graciozno telo učinili su da se mnogi zaljublje u nju. Gledali su je obnaženu u upečatljivim scenama intimnih odnosa velikih filmova domaće kinematografije.

Ipak, malo je poznato da je kadrove seksa snimala kao devica, bez ikakvog iskustva i znanja kako se vodi ljubav. Ko bi to uopšte i posumnjao? Jer, kod Nede je tada sve odisalo erotikom, a roditelji su deci prekrivali oči da ih “ne kvare”…

Neda Arnerić
foto: Printscreen: Youtube

Jugoslovenska lepotica je u filmu Lordana Zafranovića “Haloa – praznik kurvi” (1988) snimila jednu od najeksplicitnijih scena u istoriji ovdašnje kinematografije, a Neda je za ulogu Majre nagrađena i “Zlatnom arenom” u Puli.

Film prati život bračnog para iz Nemačke koji dolazi na odmor u Hrvatsku, na ostrvo Hvar, gde se Majra, poreklom Zagrepčanka, a udata za dosta starijeg Manfreda (Stevo Žigon), upušta u ljubavnu aferu sa sinom gospođe u čijoj su kući odseli (Ranko Zidarić).

Neda i Ranko su snimili najeksplicitniju scenu u dotadašnjoj istoriji jugoslovenske kinematografije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.