ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: U velikoj si nevolji gospodine - "PUNA KUĆA"
,,Puna kuća", Foto: Printscreen/Youtube/MsMojo, Printscreen/Youtube/Allen Douangchak

porodično!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: U velikoj si nevolji gospodine - "PUNA KUĆA"

,,Puna kuća" započinje svoju priču nakon smrti žene po imenu Pam, što devastira sportskog voditelja Denija Tanera i ostavlja ga samog da brine o njihovim ćerkama

Objavljeno:

Espreso ovog petka donosi uživanje za celu porodicu koje nosi ime ,,Puna kuća".

Legendarna glumačka ekipa je sačinjena od: Džona Stamosa, Boba Segeta, Dejva Kulijea, Kendis Kameron, Džoni Svitin, Meri Kejt i Ešli Olsen, Lori Loklin, Endrije Barber, Skota Veindžera i Blejka i Dilana Tuomi-Vilhiota.

Puna kuća
foto: Printscreen/Youtube/Allen Douangchak

,,Puna kuća" započinje svoju priču nakon smrti žene po imenu Pam, što devastira sportskog voditelja Denija Tanera i ostavlja ga samog da brine o njihovim ćerkama. On tim putem apeluje na svog zeta Džesija, rok muzičara, i njegovog najboljeg prijatelja od detinjstva, Džoija, koji radi kao stendap komičar da mu pomognu.

U velikoj si nevolji gospodine."

Tri muškarca udružuju snage i zajedno odgajaju Donu Džo (Di Džej), Stefani i Mišel. Vremenom se trojica muškaraca, kao i devojke, povezuju i zbližavaju donoseći pregršt dobre zabave.

1 / 17 Foto: Printscreen/Youtube/Netflix After School

Imaj milosti!"

Serija je emitovana između 1987. i 1995. godine, a onda se 2016. godine vratila na Netfliks noseći naziv ,,Punija kuća". Nastavak je emitovan do 2. juna 2020. godine.

Ko treba da pogleda ovu seriju?

,,Punu kuću" će obožavati cela porodica zbog njene vedrine, humora, poučnih lekcija i mnogog drugog. Slatka dečica i pomalo smotani muškarci u jednoj kući su recept za ludu zabavu!

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 10.6.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.