TIHOMIR STANIĆ U TEŠKOJ SITUACIJI! Još uvek se bori sa TIM
TIhomir, Foto: Printscreen/youtube

priznao

TIHOMIR STANIĆ U TEŠKOJ SITUACIJI! Još uvek se bori sa TIM

Tihomir Stanić ne krije da duguje mnogo novca, evo koliko se zadužio!

Objavljeno:

Tihomir Stanić je osvojio srca publike odličnim ulogama, ali i neobično otvorenim nastupom u medijima. O svom životu, glumac je spreman da ispriča i najškakljivije pojedinosti, pa tako nikad nije krio svoj problem s alkoholom.

"Ja sam pio mnogo i neumereno. Srećom, prestao sam u 42. godini, zato to nije uzelo toliko maha. Nije se toliko videlo, jer kada je čovek mlad on podnese i razne druge tekobe, a ne samo alkohol. Prestao sam da pijem 1. aprila 2002. godine, znači, ne pijem već 20 godina", ispričao je na TV Una.

Nikad mu nisu govorili da ne pije, nego su mu samo skretali pažnju na količinu - znao je da popije i po 2 litra žestokog pića dnevno. "Mi kao društvo i kao narod smo skoloni da zaboravimo kakav je to otrov i koliko je to štetno i koliko alkohol zla nanosi porodicama. To da neko može dobro popiti smatramo vrlinom i ja sam se ponosio time", ispričao je Tika, napomenuvši da su mnogo pili i njegov otac i njegov stric.

1 / 5 Foto: Promo

Od 2008. godine, otkako je ušao u poslove produkcije, nagomilao je i dugove koje još plaća.

"Još uvek se nisam rešio dugova. To je ogroman novac. Ja sam ostao dužan pola miliona evra. To je veliki splet okolnosti. Neki ljudi za koje sam mislio da će mi pomoći finansijski to nisu učinili, ne ljutim se ja ni na koga, bilo prošlo. Srećom sam još uvek aktivan i mogu da radim i vraćam te dugove.

Vratio sam dobar deo, još 30 posto je ostalo. Pomislim nekad, da nisam bio toliko dužan, ne bih sada bio ovako popularan jer ne bih ovoliko radio", ispričao je popularni glumac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.