ON JE PRAVI SIN BRANIMIRA BRSTINE: Niste ni znali da OVDE glumi, ZINUĆETE OD ŠOKA (FOTO)
Branimir Brstina, Foto: Dado Đilas

otkrivamo

ON JE PRAVI SIN BRANIMIRA BRSTINE: Niste ni znali da OVDE glumi, ZINUĆETE OD ŠOKA (FOTO)

Krenuo očevim stopama.

Objavljeno:

Iako decenijama važi za jednog od naših najboljih glumaca, intervjui koje je Branimir Brstina dao tokom karijere skoro da se mogu izbrojati na prste. Novinarima je donekle postao „dostupniji“ kada je 2014. godine izabran za upravnika Ateljea 212, ali je i tada prevashodno govorio o pozorišnim temama.

U njegovoj zvaničnoj biografiji navodi se da je rođen 4. januara 1960. godine u Banatskom Velikom Selu. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Zrenjaninu, a na Fakultetu dramskih umetnosti bio je u čuvenoj klasi sa Sonjom Savić, Žarkom Lauševićem, Zoranom Cvijanovićem, piše Hello.

Branimir Brstina
foto: Nebojša Mandić

Brstinu su svi obožavali u ulozi mnogi Žitka iz serije "Porodično blago", a gledali smo ga i u ostvarenjima "Ivkova slava", "Vratiće se rode", "Jesen stiže, Dunjo moja", i mnogim drugima serijama i filmovima.

Neko je svojevremeno duhovito primetio da se Branimir Brstina pridržava načela iz naslova prvog filma koji je snimio, „Živeti kao sav normalan svet“. I zaista je tako. Nije poznato kako izgleda njegova supruga, a zajedno smo ih videli samo jednom, na paparaco-fotografijama nastalim na plaži u Budvi.

Proslavljeni glumac u javnosti se samo jednom pojavio sa ćerkom, koja je izrasla u lepu devojku, ali i njeno ime i profesija do danas su tajna.

Široj javnosti najpoznatiji je najmlađi član porodice Brstina Đuro, koji je rešio da krene očevim stopama – i po izboru fakulteta, ali i po tome što vešto izbegava „sedmu silu“.

Đuro Brstina
foto: Printscreen

Đuro studira glumu na FDU-u, a studirao je i komunikologiju, na fakultetu na kome je jedan od predavača i glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, a bavio se i košarkom, piše Kurir.

U domaćim naslovima mogli smo da ga gledamo u seriji "Žigosani u reketu" a trenutno glumi profesora fizičkog u seriji "Zbornica". Sličnost sa ocem je više nego očigledna. A s obzirom da je kratko na ekrnaima, već se može reći da je postao miljenik ženskog pola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.