DŽONI DEP VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Ovo nije taj čovek, ŠTA MU SE DESILO?! (FOTO, VIDEO)
Džoni Dep, Foto: Profimedia

promena

DŽONI DEP VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Ovo nije taj čovek, ŠTA MU SE DESILO?! (FOTO, VIDEO)

Dok je Amber u sudnici nestrpljivo iščekivala presudu, Dep nije ni došao na ročište kada je presuđeno u njegovu korist. On je za to vreme uveliko uživao u svojoj muzici.

Objavljeno: 10:00h

Odmah posle okončanja suđenja Džoni Dep održao je seriju rok koncerata od kojih je poslednji bio u Finskoj. Vidna promena imidža i neko kilo više ukazuju da je Depu sve po volji, fanovi nikad srećniji!

Suđenje veka između glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge glumice Amber Herd trajalo je 6 punih nedelja i bilo je otvoreno za javnost. Dok je Amber u sudnici nestrpljivo iščekivala presudu, Dep nije ni došao na ročište kada je presuđeno u njegovu korist. On je za to vreme uveliko uživao u svojoj muzici.

Ovaj multitalentovani glumac peva i svira gitaru. Njegovo prijateljstvo sa rok muzičarem Džefom Bekom traje od 2016. godine, od kada su imali više zajedničkih nastupa. Poslednji u nizu koncerata Depa i Beka bio je u Helsinkiju i to na Finskom festivalu bluza pre par dana. Dep i Džef uveliko od 2019. godine rade i na stvaranju zajedničkog albuma.

Na prethodnim nastupima je primetna Džonijeva promena stajlinga. On kao da je jedva dočekao da skine kravatu, baci sako, a kosu najzad opušteno pusti. Tako je viđen da sleće u Norvešku u opuštenom izadnju. Dep se odlučio za kariranu košulju, kežual sako-jaknu, farmerke, šešir i naočare. Vidno je da je bezbrižan i da je nabacio neko kilo viška. Amber, za razliku od njega, je vrlo uznemirena budući da je u prvom intervjuu posle suđenja izjavila da nema 8,3 miliona dolara za odštetu Depu.

Na nastupu u Finskoj, Džoni je imao belu košulju podignutih rukava koja je otkrivala sve njegove tetovaže. Preko košulje nosio je crni poluotkopčani prsluk koji je iskombinovao sa kežual braon pantalonama. Na glavi je imao neobičnu braon kapu, kosa mu je prekrivala lice, koje je vešto skrivao iza naočara za sunce. Najočiglednija promena je ta što je posle dugo vremena obrijao bradu po kojoj je bio prepoznatljiv.

Pogledajte i sa kakvim ushićenjem je Dep uživao na koncertu u Finskoj, dok je slavio pobedu nad Herdovom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.