ĆERKA ISIDORE BJELICE RASPLAKALA SVE! Ovo je posvetila PREMINULOJ MAJCI (FOTO)
Isidora Bjelica, Foto: Zorana Jevtić

PREEMOTIVNO

ĆERKA ISIDORE BJELICE RASPLAKALA SVE! Ovo je posvetila PREMINULOJ MAJCI (FOTO)

Dizajnerka Vila Pajkić poznata je, između ostalog, i po svojoj ljubavi prema tetovažama, a poslednju u nizu je, po svemu sudeći, posvetila roditeljima.

Objavljeno:

Naime, ćerka književnice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića istetovirala je na unutrašnjoj strani desne ruke dva šešira, baš onakva po kojima su poznati njeni roditelji.

Vila je novu tetovažu pokazala na društvenim mrežama, ne isprativši ovu objavu bilo kakvim opisom, ali su mnogi zaključili da je reč o davanju omaža roditeljima za koje je ovaj aksesoar jedna od prvih asocijacija.

Vila Pajkić
foto: Printscreen Instagram vilapajkic

Podsetimo, Isidora Bjelica je bila jedna od najtiražnijih književnica na našim prostorima, počevši od sredine 80-ih godina prošlog veka do kraja druge decenije ovog stoleća. Isidora se oprobala i u filmskoj i dramskoj umetnosti, a njene emisije su, takođe, bile izuzetno gledane. Njeni saveti za srećniji život se i danas često citiraju na društvenim mrežama. Nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću, Bjelica je perminula početkom avgusta 2020. godine.

Nebojša Pajkić je, sa druge strane, čuveni srpski dramaturg, scenarista, filmski kritičar i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Najpoznatiji je po filmovima kao što su: "Davitelj protiv davitelja", "Una", "Poslednji valcer u Sarajevu" i mnogim drugim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.