EVO KAKO DANAS IZGLEDA VELIKA ZVEZDA 90-IH: Niko je ne bi prepoznao, potpuno je NEVIDLJIVA (FOTO)
Šarlin Spiteri, Foto: Profimedia

šok

EVO KAKO DANAS IZGLEDA VELIKA ZVEZDA 90-IH: Niko je ne bi prepoznao, potpuno je NEVIDLJIVA (FOTO)

Pevačica popularnog benda "Texas" Šarlin Spiteri nakon dugo vremena viđena je u javnosti i to u jednom londonskom pabu, dok joj je društvo pravio kolega iz iz benda Johnny McElhone

Objavljeno:

Šarlin Spiteri, poznata i kao pevačica kultnog benda Texas, nakon dugo vremena snimljena je u javnosti, a na prvi pogled je nije lako prepoznati.

Pevačica popularnog benda "Texas" Šarlin Spiteri nakon dugo vremena viđena je u javnosti i to u jednom londonskom pabu, dok joj je društvo pravio kolega iz iz benda Johnny McElhone.

Šarlin Spiteri, Sharleen Spiteri
foto: Profimedia

54-godišnja Šarlin retko izlazi, a najnovije fotografije pokazuju koliko se promenila od dana najveće slave. Paparaci su je uhvatili bez šminke i u opuštenom izdanju, a sudeći po izrazu lica nije joj baš bilo drago što su je snimili.

Šarlin i Džoni su ujedno i osnivači kultnog benda kojeg su pokrenuli 1986. godine. Njihov prvi singl "I Don't Wanna Lover" bio im je dokaz da su doneli pravu odluku jer je odmah postao veliki hit na top lestvicama. Nakon toga novi hitovi su se samo ređali, a Šarlin je postala jedan od najprepoznatljivijih vokala 90-ih godina.

Pre četiri godine udala se za svog dugogodišnjeg partnera Brajana Vilijamsa u svom domu u Walesu pred 500 zvanica, a iste je godine s Texasom održala i koncert za pamćenje u zagrebačkom Domu sportova.

(Espreso/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.