EKSKLUZIVNI SNIMCI, BER GRILS SNIMIO EMISIJU U SRBIJI: Pogledajte trejler, svemu prisustvovao NAŠ PILOT (VIDEO)
Ber Grils, Foto: Youtube Printscreen

PRELEPO

EKSKLUZIVNI SNIMCI, BER GRILS SNIMIO EMISIJU U SRBIJI: Pogledajte trejler, svemu prisustvovao NAŠ PILOT (VIDEO)

Da ispuni svoju misiju pomogla mu je Helikopterska jedinica MUP-a, i to komandant Nenad Nedić, koji je upravljao helikopteom H-145 i Grilsu pomogao da realizuje ono što je zamislio.

Objavljeno:

Emisija "Ranveer Vs Wild With Bear Grylls", u kojoj možemo videti i kadrove iz Srbije, dobila je i prvi trejler. Na snimku koji traje 40 sekundi jasno je da nas očekuje dosta akcije, koji će nam upriličiti glavni junaci, avantursiti Ranvir i Ber Grils.

Kako je najavljeno, emisija će biti emitovana 8. jula na platformi Netfliks.

Pogledajte trejler:

Poznati avanturista Ber Grils, boravio je u našoj zemlji u julu prošle godine, koju je izabrao za snimanje materijala za svoju emisiju "U divljini sa Berom Grilsom", i to u rejonu Stare planine.

Da ispuni svoju misiju pomogla mu je Helikopterska jedinica MUP-a, pre svega komandant Nenad Nedić, koji je upravljao helikopteom H-145 i Grilsu pomogao da realizuje ono što je zamislio. Tako ćemo u serijalu imati priliku da vidimo i naše helikoptere i članove posade kao posredne glumce u ovom projektu.

U jednom od intervjua Nedić je govorio o iskustvu sa Berom Grilsom, kog je opisao kao pravog profesionalca, a koji je našem komandantu poklonio sliku - ulje na platnu.

- Gospodin Ber Grils je pravi profesionalac, jako odmeren čovek, jako razuman, njegova profesionalnost se odlikuje time što je uvek imao razumevanja da sasluša naše savete, kako bismo na najbolji mogući način izveli neku vrstu operacije za potrebe snimanja i ostvarili zamisao reditelja. Moram da kažem da je hrabar. Helikopter pored kojeg stojimo je opremljen bočnom dizalicom. Upravo tri smene su snimane sa upotrebom bočne dizalice, gde je Ber morao da bude zakačen i u dva kadra se spuštao dizalicom u cilju spasavanja drugog glumca a opet za potrebe serijala - kazao je komandant Helikopterske jedinice Nenad Nedić za Telegraf.

Dodao je da je Grils imao veliko razumevanje za ljude koji su ga sretali u neposrednom okruženju, koji su želeli sa njim da se fotografišu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.