"IZGUBILA GA JE": Mirka Vasiljević se suočila sa NAJVEĆIM BOLOM
Foto: Dragana Udovičić

šok

"IZGUBILA GA JE": Mirka Vasiljević se suočila sa NAJVEĆIM BOLOM

Iako je veoma mlada dospela u svet poznatih, glumica Mirka Vasiljević oduvek je čvrsto stajala na nogama i zrelim odlukama krčila životni put. Srećna i ponosna na porodicu koju je dobila sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa 31 godinom uspela je što mnoge žene ne učine ni za duplo više godina

Objavljeno: 13:39h

Vetar u leđa, pored supruga, oduvek joj je bila majka Mirjana. Direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije ćerku je naučila da se kroz život bori i da nikada ne odustaje.

Iako je gospođa Mirjana plavuša, a Mirka crnka, sve ostalo na njima, lepota, osmeh, oči, crte lica, skoro su identični. I dok se o mama-Mirjani tu i tamo može nešto pronaći na Internetu, otac Mirke Vasiljević za javnost je enigma. Zna se da je odrasla bez njega, kao i da su se deke i teča svim silama trudili da joj nadoknade njegov nedostatak.

"To su neke teme o kojima nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, doskoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mnogo mi je značio tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu", istakla je samo jednom glumica za medije i rekla da se njen otac zvao Mirko.

Mirka je dodala da je ime dobila po tati, kao i da svi u užoj porodici imaju imena koja počinju na slovo "M".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.