VIKEND U ZNAKU SEĆANJA NA FILMSKU DIVU MILENU DRAVIĆ! Pogledajte film “Antikazanova” danas u 15.20 časova
Promo, Foto: Promo

film na kurir tv

VIKEND U ZNAKU SEĆANJA NA FILMSKU DIVU MILENU DRAVIĆ! Pogledajte film “Antikazanova” danas u 15.20 časova

Glavne uloge igraju Milena Dravić, Dejvid Bluston, Ljubiša Samardžić, Elisa Tebit, Nada Abrus i drugi

Objavljeno:

Filmska, pozorišna i televizijska diva Milena Dravić svojom raskošnom i bogatom karijerom obeležila je jednu filmsku epohu. Glumila je u više od sto filmskih ostvarenja, a ovog vikenda na Kurir televiziji prisećamo se samo nekih od njenih uloga.

Danas u 15.20 časova na programu Kurir televizije nalazi se jugoslovenski film "Antikazanova" iz 1985. godine. Film je režirao Vladimir Tadej, koji potpisuje i scenario. Mirko, čiju ulogu tumači Ljubiša Samardžić, šarmantni je četrdesetogodišnjak, uzoran suprug i otac dvoje dece, zaposlen u diskografskoj kući Diskoton. Njegov miran porodični život prekida se kada se na sprat iznad njega doseli vrlo zgodna i mlada žena. Maja svoje pevačke ambicije pokušava da realizuje uz Mirkovu pomoć, na šta on lako pristaje, želeći da osvoji svoju komšinicu. Podršku u toj pustolovini pruža mu prijatelj, veliki ženskaroš, Stipe.

Nakon što ga prijatelj Stipe u tome podrži, Mirko isplanira osam slobodnih dana koje će posvetiti osvajanju nove komšinice. Supruzi govori da ide na vojnu vežbu, a zapravo se iskrada na sprat više, kod svoje nove prijateljice. Međutim, bizaran spelt okolnosti ne ide mu u prilog, pa umesto ljubavne avanture, dane provodi ležeći bolestan u komšinicinom stanu, dok ona za to vreme koketira sa doktorom.

Glavne uloge igraju Milena Dravić, Dejvid Bluston, Ljubiša Samardžić, Elisa Tebit, Nada Abrus i drugi.

( Espreso / Promo )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.