ŠOKANTNO! Glumica OPISALA ODNOS sa Nikolom Đuričkom, sevali detalji
Nikola Đuričko, Foto: Printscreen

kolegijalnost

ŠOKANTNO! Glumica OPISALA ODNOS sa Nikolom Đuričkom, sevali detalji

Inače, ova serija je globalni fenomen i veliki omaž naučnofantastičnim, avanturističkim i horor filmovima iz osamdesetih godina

Objavljeno: 10:35h

Glumica Vinona Rajder je u intervjuu za magazin Collider govorila o atmosferi na snimanju serije, a za našeg glumca je imala samo reči hvale.

1 / 4 Foto: Filip Plavčić

"Zaista volim da radim s Nikom. On je apsolutna legenda! Jedva čekam da ga ljudi bolje upoznaju", rekla je Vinona Rajder koja u seriji tumači lik Džojs Bajers.

Kolega iz serije Bret Gelman (glumi lik Mari Bauman) dodao da je Đuričko "genije komedije", a Dejvid Harbor (u seriji Džim Hoper) je sve vreme klimao glavom, slažući se sa kolegama.

Kako podseća Blic, Đuričko igra Rusa Jurija, koji je veoma zanimljiv i njegov lik je poprilično bitan za razvoj cele priče. Na striming servisu se pojavio prvi deo četvrte sezone, a ostatak se najavljuje za leto 2022. godine.

Inače, ova serija je globalni fenomen i veliki omaž naučnofantastičnim, avanturističkim i horor filmovima iz osamdesetih godina.

Nikola Đuričko polako ali sigurno pronalazi svoje mesto u Holivudu, gde je dobio ulogu i u odlično ocenjenoj seriji "For All Mankind", čije se emitovanje očekuje tokom ove godine.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.