BIKOVIĆ SE OGLASIO ZBOG SUĐENJA: Uzdrmao javnost (FOTO)
Miloš Biković, Foto: Printscreen/Instagram/bikovic

reakcija

BIKOVIĆ SE OGLASIO ZBOG SUĐENJA: Uzdrmao javnost (FOTO)

Presudom je okončano televizijsko suđenje za koje se Dep nadao da će mu pomoći da povrati svoju reputaciju, iako se pretvorilo u spektakl poročnog braka

Objavljeno: 09:55h

Porota je u sredu dodelila Džoniju Depu više od 10 miliona dolara u njegovoj tužbi za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd, potvrđujući njegov stav da je Herd izmislila tvrdnje da ju je Dep zlostavljao pre i tokom njihovog kratkog braka.

Porota je takođe utvrdila da je Herdova oklevetala Depovog advokata koji ju je optužio da je napravila detaljnu prevaru koja je uključivala grubo oštećivanje njihovog stana kako bi izgledalo gore za policiju. Žiri joj je dosudio odštetu od 2 miliona dolara.

Presudom je okončano televizijsko suđenje za koje se Dep nadao da će mu pomoći da povrati svoju reputaciju, iako se pretvorilo u spektakl poročnog braka. Tokom čitavog suđenja, obožavaoci su – većinom na Depovoj strani – stajali u redu preko noći za tražena mesta u sudnici. Gledaoci koji nisu mogli da uđu okupili su se na ulici kako bi navijali Depa i podsmevali Heardu kad god bi se pojavili napolju.

Džoni Dep se porukom oglasio na Instagramu.

"Pre šest godina, moj život, životi moje dece, životi meni najbližih, a takođe i životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i verovali u mene, bili su zauvek promenjeni. Sve se desilo u tren oka. Netačne, veoma ozbiljne optužbe protiv mene pisane su u medijima što je izazvalo beskrajnu lavinu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica... Šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Ja sam istinski ponosan", napisao je Dep na Instagramu.

"Od samog početka cilj donošenja ove presude bio je da se otkrije istina, bez ozbira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u podršci koju su mi pružali. Miran sam jer znam da sam to konačno postigao", dodao je.

Srpski glumac Miloš Biković nakon suđenja Depu i Amber se oglasio na svom Instagram nalogu.

Okačio je stori u vidu podrške Džoniju Depu.

Evo kako je to izgleda:

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/ bikovic

Glumac Džoni Dep navodi da je bio svestan s kakvim preprakama će se suočavati, ali dodaje da je ozbiljno razmislio pre nego što se upustio u pravnu borbu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.