MOJ ROĐAK SA SELA U “5 ZAREDOM” Počnite dan uz omiljenu seriju na Kurir televiziji
Foto: Promo

milina

MOJ ROĐAK SA SELA U “5 ZAREDOM” Počnite dan uz omiljenu seriju na Kurir televiziji

"Moj rođak sa sela" je dramska serija sa puno humora i topline, zanimljivih likova i ljudskih odnosa, čije je mesto događanja uglavnom selo, lepo i slikovito kroz sva četiri godišnja doba

Objavljeno:

Serija “Moj rođak sa sela” obeležila je rekordnu gledanost, a po svemu sudeći, nema osobe koja nije gledala barem jednu epizodu. Upravo zbog interesovanja publike, ova domaća serija se prikazuje na Kurir televiziji tokom radne nedelje, a danas od 9 časova imate priliku da pogledate sve epizode emitovane tokom prethodne nedelje.

"Moj rođak sa sela" je dramska serija sa puno humora i topline, zanimljivih likova i ljudskih odnosa, čije je mesto događanja uglavnom selo, lepo i slikovito kroz sva četiri godišnja doba.

Glavni lik ove serije je, po rečima njenog pisca, sama Srbija. Ona je i lepa i ružna, i smešna i tužna, zavisno od ugla gledanja pojedinih junaka serije na sebe i druge, svoje i tuđe probleme. To je priča o nama danas, tačnije 2001. godine, posle svih naših pojedinačnih i zajedničkih lomova koji su se odrazili na porodicu, brak, pojedinca, društvo, stare i mlade, priča koja se plete punom snagom, bilo da je reč o onima koji su sa sela došli u grad ili onima koji u selu traže pribežište.

Vešto izbegavajući opšta mesta i idealizaciju seoskog života, ali i podsmevanje, ova serija sa toplinom vodi dve paralelne priče: jedna je priča porodice Malešević, a druga njihovog rođaka, mladog obaveštajca Vranića koji se razočaran iznenada vraća u zavičaj.

Ova dva toka dodiruju se tankom rođačkom niti, igrom slučaja i raznih nepredviđenih okolnosti na koje su ovi ljudi posle svega navikli, tako da nikada nijednom situacijom nisu ni zatečeni ni iznenađeni, već uporni i žilavi, sa puno snage, duha i humora, doprinose životu koji se probija i odvija jači od svih ideologija, ratova, nesreća i iskušenja.

Uloge tumače: Dragan Jovanović, Tanasije Uzunović, Vojin Ćetković, Dubravka Mijatović, Ljubinka Klarić, Vera Čukić, Jelica Sretenović; igraju i Aljoša Vučković, Feđa Stojanović, Milena Pavlović, Boda Ninković i mnogi drugi.

Urednik prvog ciklusa serije: Jelica Zupanc

Pisac scenarija: Radoslav Pavlović

Saradnici na scenariju: Ivana Dimić i Jovan Popović

Reditelj: Marko Marinković

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.