OVI SRPSKI GLUMCI SU DEVOJKE VARALI SA SVOJIM ŽENAMA: Vrištale su od BESA i čupale kose zbog "GOSPODE"
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Printscreen, Printscreen/youtube/Jutarnjilist

Trese balkan!

OVI SRPSKI GLUMCI SU DEVOJKE VARALI SA SVOJIM ŽENAMA: Vrištale su od BESA i čupale kose zbog "GOSPODE"

I ako ne žele da ih "blatnjave" i javno pričaju o svojim noćnim morama, ove glumice u makar malo nagovestile šta su im partneri radili iza leđa.

Objavljeno: 13:30h

Mediji konstantno bruje o prevarenim pevačicama, rijaliti zvezdama i umetnicama, a da li ste znali koje su naše najpoznatije prevarene glumice?

Upravo o tome vam i pričamo, niste ni obraćali pažnju na njihove skandalozne živote, koje često izjašnjavajući se kao "umetnici" kriju kao zmija noge. Što je naravno i fer, jer je njihov život, njihova odluka.

Javne ličnosti vole malo da bace po "prljavom vešu" neretko kako bi se i samo njihovo ime provlačilo, da ih ljudi ne bi zaboravljali.

A ovo su najveće zvezde koje nisu bile dovoljne svojim partnerima:

Snežana Savić: "Muž je zamenio sa pevaljkom"

Zanosna crnka, koja je "harala" jugoslovenskom pozorišnom i muzičkom scenom. Dobro prepoznatljiva u serijama; "Bolji život", "Porodično blago", "Srećni ljudi", kao i po numerama; "Topolska 18", "Tri poljupca za sreću." Bila je prevarena od strane svog muža Dragoslava Lazića, koji je svoju sreću pronašao sa ni manje ni više nego dobro prepoznatljivom plavušom, Jasminom Medenicom, zbog koje je kako se šuška i napustio svoju prvu ženu.Snežana Savić i Dragoslav Lazić iz tog braka imaju ćerku po imenu Anitu Lazić, koja je svoju popularnost glumice stekla u omiljenoj domaćoj seriji "Selo gori a baba se češlja".

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Anđelka Prpić: "Dosadila mu je prosto i jednostavno" Iako se godinama šuškalo da joj je tadašnji suprug Darije Prpić mnogo puta bio neveran a da ona ni sama nije bila svesna, sada je isplivao i jasan dokaz u kom je starleta Ava Karabatić priznala neverstvo Anđelkinog supruga, koje se po njenim rečima dešavalo čak i na stablu te famozne 2017 godine. Naime Darije drži jedan poznati hrvatski restoran, baš preko puta prebivališta poznate starlete, pa nije ni čudo što su se zbližili.

Doris Pinčić: "Barem je javno priznao" Boris je, naime, nedavno odlučio da prizna da je varao Doris, sa kojom ima dvoje dece, i to sa kantautorkom Aleksom Ognjenom. Nakon što je u javnost isplivala njihova privatna prepiska, muzičar nije imao kud, pa je sve priznao. "Moje poverenje i prijateljstvo iskorišćeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku slabosti popustio pod 'muškim hormonima' i napravio veliku grešku koja će me pratiti ceo život. Najviše mi je žao što sam time povredio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage da mi oproste jednog dana - rekao je on tad za hrvatski "Stori".

Marija Bergam: "Senke nad Balkanom joj došle glave"

Već u prvoj epizodi druge sezone zahuktava se njen odnos sa Marijom Oršić, koju igra hrvatska glumica Leona Paraminski. One imaju kratku i burnu vezu, ali je najviše pažnje izazvala scena u kojoj vode ljubav. Ona su završile zajedno u krevetu, a ovo je ujedno i scena se*sa koja je izazvala najviše pažnje. Inače, Marija je ovih dana ponovo u centru pažnje javnosti jer se pročulo da se nakon pet godina braka razvodi od supruga, glumca Raše Bukvića -navodi informer

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.