PET LEPOTICA, NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Porodični porter Tamare Dragićević sa najdražim ženskim osobama! (FOTO)
Foto: Tamara Trajković

svaka čast

PET LEPOTICA, NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Porodični porter Tamare Dragićević sa najdražim ženskim osobama! (FOTO)

Fotografija Tamare Dragičević oduševila je javnost...

Objavljeno: 07:42h

Fotografija Tamare Dragičević, koju je glumica objavila na društvenim mrežama, prosto je očarala sve njene pratioce, prijatelje i porodicu. Budući da je on vrlo posvećena najmilijima i drži do tradicionalnih, porodičnih vrednosti, ni ne čudi da je odlučila da prelep trenutak podeli na svima.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen

Naime, Tamara je objavila na "Instagramu" divan porodični portret, na kojem je njena majka, sestra Marija, koju javnost nema često prilike da vidi, sestričina i ćerka Staša. Svi su doslovno bili oduševljeni što ih, makar preko fotografije, vide na okupu, a njih pet prosto je blistalo i uživalo u porodičnom trenutku.

- Nas pet carica. Koliko je ćerki, a koliko mama na ovoj slici? Ako je ona rodila nas dve, a nas dve njih dve, koliko je ćerki na slici? - napisala je glumica ispod seta prelepih fotografija. POGLEDAJTE OVDE

Komentari nisu prestajali da se nižu, a mnogi smatraju da je Tamara ovim potezom pokazla koliko voli svoju porodicu i koliko joj znači.

Podsetimo, glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina venčali su se pre pet godina.

Njih dvoje na večnu ljubav su se zakleli na Adi Bojani romantičnim venčanjem na plaži.

Mladenci su na plažu stigli čamcem, a tamo su ih čekali njihovi najmiliji da sa njima podele te divne trenutke.

Povodom godišnjice braka Tamara se oglasila na svom profilu na Instagramu i objavila nekoliko bajkovitih fotografija sa venčanja.

-Pet godina proletelo, a šta je sve stalo u njih. Najlepši dan zauvek – napisala je glumica u opisu fotografija i označila supruga.

Komentari su se samo nizali, a čestitke i srca su im među prvima stavile koleginice: Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Iva Ilinčić, Miona Marković i drugi.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.