POZNATI GLUMAC NA IVICI SMRTI!
Čarli Šin, Foto: Loose Women YT printscreen

sigurno ga znate

POZNATI GLUMAC NA IVICI SMRTI!

Slavni glumac godinama šokira javnost.

Objavljeno: 11:06h

Holivudski glumac, Čarli Šin, rođen je 3. septembra 1965. godine pod imenom Karlos Estevez.

Popularnost je stekao rano, zahvaljujuči slavnom ocu, glumcu Martinu Šinu, a prvu ulogu dobio je 184. godine, u tinejdžerskoj drami o Hladnom ratu, “Crvena zora”.

Zanimljivo je da je u istoj drami glumio i Patrik Svejzi, kao i još nekoliko poznatih glumačkih imena.

Glumio je u mnogim poznatim filmovima, poput franšize “Mrak film”, “Biti Džon Malkovič”, “Slobodan pad” i drugim, a najveću popularnost dostigao je u seriji “Dva i po muškarca”.

Osim ove serije, koja mu je obeležila karijeru, glumio je i u seriji “Svi gradonačelnikovi ljudi”, a pojavljivao se i u planetarno popularnim serijama “Prijatelji” i “Štreberi”.

Šin je, pored svojih zapaženih uloga, poznat i po burnom ljubavnom životu i brojnim kontroverzama koje se vežu za njega. Ženio se tri puta: Donom Pil, Deniz Ričards i Bruk Miler i ima petoro dece.

Čarli se devedesetih godina zabavljao i sa Keli Preston, bili su čak i vereni, ali je glumac svoju verenicu slučajno upucao u ruku, nakon čega je raskinula veridbu.

Čarli Šin
foto: Profimedia

Poznato je da je njegovo uživanje sa ženama lakog morala bilo često, te je za noć sa prostitutkom znao da potroši i 2.000 dolara.

– Moj život bi se mogao svesti na samo tri reči: droga, seks i alkohol- rekao je Šin za medije pre nekoliko godina.

Gotovo sa svakom suprugom imao je buran razvod, nakon kog se vodila surova borba za starateljstvo nad decom.

Buran ljubavni život, zabavljanje sa velikim brojem žena lakog morala i slično nisu jedini ispadi slavnog glumca. On je imao nekoliko okršaja i sa kolegama, a iz Vorner Brosa je otpušten nakon što je javno ismevao autora serije “Dva i po muškarca”, Čaka Lorija.

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

Njegovo mesto u seriji zauzeo je Ešton Kučer, a Čarli je nekoliko puta odlazio na kliniku za odvikavanje od opijata, a čak je imao i javni nervni slom, koji je emitovan u svim medijima. Pre nekoliko godina čak je priznao i to da je HIV pozitivan duže vreme, a poznat je i kao žestoki protivnik vakcinacije.

Uprkos čestom lošem ponašanju, skandalima i bizarnim postupcima, Čarli Šin uspeo je da ostane jedan od omiljenih likova Holivuda i postavio je čak dva Ginisova rekorda: za najbrže dostizanje milion pratilaca na Instagramu, kao i onaj za najplaćenijeg glumca po epizodi. Naime, za seriju “Dva i po muškarca” bio je plaćen čak 1,25 miliona dolara po epizodi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.