POSTOJI VEZA IZMEĐU VODITELJKE EVROVIZIJE I ĐOKOVIĆA: Postojao je OZBILJAN TRAČ sa njom i NOVAKOVOM ŽENIDBOM!
Voditeljka, Foto: Profimedia

OTKRIĆE

POSTOJI VEZA IZMEĐU VODITELJKE EVROVIZIJE I ĐOKOVIĆA: Postojao je OZBILJAN TRAČ sa njom i NOVAKOVOM ŽENIDBOM!

Prvi album na engleskom jeziku naslovila je "From the Inside", a izdala ga je 2002. godine

Objavljeno: 21:34h

Poznata italijanska pevačica Laura Pauzini jedna je od ovogodišnjih voditelja Evrovizije.

Laura je u rodnoj Italiji velika muzička zvezda i snima pesme na talijanskom, španskom, portugalskom, engleskom i francuskom jeziku, a iza nje su istorijski uspesi.

1 / 3 Foto: Profimedia

Rođena je u Faenci, gradiću na severu Italije, a odrasla je u gradu Solarolo, gde je s ocem Fabricijom, muzičarem i pevačem, počela da peva od osme godine u piano baru. Kada je napunila dvanaest godina, izdala je prvu pesmu "I Sogni Di Laura", poluprofesionalni uradak koji datira iz 1987. Karijera joj je započela s usponom na festivalu Sanremo, pesmom "La Solitudine", 1993. godine.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Iste godine izdala je i svoj prvi album koji je naslovila svojim imenom i prezimenom, a godinu dana kasnije objavila je drugi album "Laura" koji je, osim u Italiji, doživeo i veliki uspeh u Francuskoj, pa su joj iz njenog tima savetovali da pokuša da osvoji špansko i latinoameričko tržište. To joj je i pošlo za rukom zahvaljujući hitovima poput "Non c'e" ili "Se Fue".

Prvi album na engleskom jeziku naslovila je "From the Inside", a izdala ga je 2002. godine. Uspešnom numerom "Surrender" zasela je na prvo mesto Billboardove Dance liste, a i drugi singl na engleskom, "If That's Love" zaseo je na isto mesto poznate lestvice. Njena pesma nazvana "The Extra Mile" postala je naslovna numera filma "Pokemon".

1 / 5 Foto: Profimedia

Tokom karijere, Laura je primila dve Svetske muzičke nagrade, 1994. i 2003. za najboljeg italijanskog izvođača, Platinastu nagradu za najprodavanijeg izvođača Evrope, Latin Gremi za najbolji vokal na pop albumu 2005. godine i Gremi za najbolji latino pop album. Laura je postala prva pevačica iz Italije koja je osvojila Gremi.

Njen veliki obožavatelj je i teniser Novak Đoković koji je poželeo da mu Laura zapeva na venčanju s Jelenom 2014. godine, ali ona je navodno za nastup tražila 220 hiljada evra, pa je odustao od angažmana.

Što se tiče njenog privatnog života, Laura je od 2005. godine u ljubavnoj vezi sa svojim gitaristom i umetničkim producentom Paolom Kartom, s kojim ima ćerku Paolu. Rođenje ćerke 2013. godine jedan joj je od najvažnijih trenutaka u životu jer pevačica nikada nije skrivala svoju tešku borbu sa začećem.

Pre Paula, imala je dve ozbiljne veze. S glumcem Alfredom Cerutijem bila je od 1993. do 2001. godine, a zatim je dve godine bila u vezi s Gabrijelom Parisijem. Laura je aktivna na Instagramu gde ima preko 3,8 miliona pratilaca s kojima svakodnevno deli važne privatne i poslovne trenutke.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.