SKANDAL! Glumac NAMAGARČEN, supruga ZATRUDNELA SA DRUGIM
Stiv Barton, Foto: Printscreen/Instagram/1steveburton

ODJEKNULO

SKANDAL! Glumac NAMAGARČEN, supruga ZATRUDNELA SA DRUGIM

Prekid ljubavi nakon 23 godine braka

Objavljeno:

Američki glumac Stiv Barton, najpoznatiji po ulozi u sapunici "General Hospital", otkrio je da ostavlja svoju trudnu suprugu koja čeka dete sa drugim muškarcem.

Sapunice nema samo u poslu, već je jedna je postala i deo Stivovog privatnog života nakon što je saznao za prevaru svoje supruge Šeri Gastin, s kojom je u braku već 23 godine. Pojedinosti o njihovom razlazu 51-godišnji glumac je podelio u storiju na svom Instagram profilu.

- Želim nešto da raščistim. Šeri i ja smo se razišli. Ona je trudna s četvrtim detetom, koje nije moje. I dalje ćemo odgajati naše troje prelepe dece - napisao je Stiv u svojoj objavi i zamolio za privatnost. Par, koji je u braku od 1999. godine ima dve ćerke, Mejkenu i Bruklin i sina Džeka.

Inače, Stiv je bio deo glumačke postave sapunice "General Hospital" još od 1991. godine, u kojoj je tumačio lik Džejsona Morgana, kada su mu krajem 2021. godine dali otkaz jer je odbio da se vakciniše protiv koronavirusa.

- Nažalost, otpustili su me zbog stava o vakcinaciji. Znate, to boli. Ovo se za mene odnosi na ličnu slobodu i mislim da niko ne bi trebao da izgubi osnovna sredstva za život zbog ovoga - rekao je tada glumac, prenosi Page Six.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.