(UŽIVO) IZ MINUTA U MINUT: Amber ispričala do detalja ŠTA JOJ JE RADIO DEP: Pocepao mi je haljinu, hvatao za grudi
Suđenje Herd Dep, Foto: EPA-EFE/JIM WATSON / POOL, Profimedia

suđenje i dalje u toku

(UŽIVO) IZ MINUTA U MINUT: Amber ispričala do detalja ŠTA JOJ JE RADIO DEP: Pocepao mi je haljinu, hvatao za grudi

Sud takođe saslušava prijatelje, članove porodice i osoblje koji su radili i provodili vreme sa bivšim supružnicima tokom šestonedeljnog saslušanja.

Objavljeno:

Džoni Dep tuži svoju bivšu ženu Amber Herd za klevetu u američkoj državi Virdžiniji, zbog članka koji je napisala za Vašington post 2018.

Sud takođe saslušava prijatelje, članove porodice i osoblje koji su radili i provodili vreme sa bivšim supružnicima tokom šestonedeljnog saslušanja.

Ključne tačke:

  • Džoni Dep tuži bivšu suprugu Amber Herd zbog kolumne o porodičnom zlostavljanju koju je napisala za Vašington post 2018. godine - iako ga nije pominjala.
  • Sudija nastavlja sa suđenjem nakon što Herdin tim zagovara da se slučaj odbaci.
  • Stručni psiholog kaže sudu da Herd ima PTSP uzrokovan navodnim fizičkim i seksualnim zlostavljanjem od strane Depa.
  • U suprotnosti sa prethodnom procenom lekara Finansijski ekspert rekao sudu da procenjuje da je Dep pretrpeo 40 miliona dolara izgubljene zarade.
1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube

Sudska parnica između poznatog glumačkog para, Džonija Depa i Amber Herd nastavlja se i dalje.

22:40 Optužba za seksualno uznemiravanje

Shvatila sam da jedan dan nešto od mene traži. Nije govorio šta, samo je rkenuo da me zlostavlja:

"Pocepao mi je haljinu, hvatao me je za grudi... te skidao donji ve - opisala je ona.

Herd se uznemirila dok je govorila o detaljima.

"Nisam znala šta da radim", kaže ona. "Samo sam stajala."

Kaže da je govorila Depu da "prestane".

Herd kaže da se ne seća da je sutradan otišla u krevet ili razgovarala sa Depom.

Kaže da se seća samo da je želela da se stvari "vrate u normalu".

21:20 - Amber se rasplakala u sudnici

1 / 3 Foto: Profimedia

20:34 "Nije izgledalo kao normalna scena"

Amber Herd kaže da nije bilo toliko interakcije sa Džonijem Depom na setu The Rum Diari dok nisu imali scenu ljubljenja.

- To nije bila normalna scena, kako je prolazilo vreme ljubljenja, delovalo je sve stvarije - izjavila je ona.

- Uhvatio me je za lice i uvukao u sebe i zaista me poljubio - rekla je Herd na sudu. Kaže da je koristio jezik kada ju je poljubio, što glumci obično ne rade na snimanju.

Herd je na snimanju proslavila 23. rođendan, a Dep joj je kupio tada starinski bicikl.

20:15 Od Teksasa do LA

Govoreći o svom detinjstvu i tinejdžerskim godinama, Amber Herd je rekla na sudu da je odrasla u Teksasu sa roditeljima i da ima dve sestre, uključujući njenu mlađu sestru Vitni - Vit, kako je ona zove.

Kaže da je njen otac imao građevinsku firmu i kada je bila dete ona mu je pomagala u tome, kao sin kojeg nikada nije imao.

Herd je na sudu rekla da je radila "bilo koji posao koji je mogla" kada je bila mlađa jer je želela da "pobegne iz Teksasa". Kaže da je želela da „radi više stvari sa svojim životom“.

Nakon što je napustila školu sa 16 godina, kaže da je radila za očevu građevinsku kompaniju i takođe je radila u agenciji za modele koja je nudila časove fotografije i šminkanja.

19:54 Fotografije od početka današnjeg suđenja možete pogledati u nastavku:

1 / 4 Foto: Profimedia

19:00 Pauza

18:48 Jedini izlaz iz veze...

Advokat Amber Herd Elejn Bredehoft sada pita veštaka Doun Hjuz, psihologa koji je procenio glumicu i rekao sudu da joj je dijagnostikovala PTSP, o fotografiji noža koja je pokazana sudu.

Ako se sećate, sečivo nosi natpis "hasta la muerte" - "do smrti", a poklon je Džoniju Depu od Amber.

Dr Hjuz je ranije rekao sudu da postoji "kontekst" za ovo, ali nije dobio priliku da dalje objasni na ispitivanju od strane advokata glumca.

Amber je izjavila sudu da je Dep snimao "Usamljenog rendžera" u vreme kada mu je dala nož kao poklon i da je fraza bila zato što joj je glumac rekao da je jedini izlaz iz veze "smrt“.

To je bio "klinički razlog za zabrinutost", zaključio je sud.

18:19 Debata o intimnim odnosima Amber i drugih muškaraca

Advokat Džonija Depa postavlja pitanje o Herdovoj bivšem momku Tasji van Ri, sa kojim je glumica bila u vezi kada je prvi put upoznala Depa, ali nakon pristupa sudiji, ispitivanje se menja.

- Da li ste razgovarali sa gospođom Herd o okolnostima koje su dovele do TRO-a? - upitao je. (TRO je zabrana prilaska koju je Hard podnela u maju 2016.).

Dr Hjuz rekao je da jeste.

Depov advokat upitao je psihološkinju da li zna da je glumac Džejms Franko proveo noć sa Herdom otprilike u to vreme. Ona kaže da se seća da je Heard provodio vreme sa njim, ali ne zna da li je proveo noć.

17:44 Džoni Dep jede gumene bombone tokom suđenja

Džoni Dep
foto: Profimedia

17:25 "Nasilje od strane Depa"

Psihološkinja je upitana o beleškama koje je napravila tokom testiranja Amber Hard vezano za PTSP (izraz za nasilje koje se doživi od strane intimnog partnera)

Ona je istakla da joj je Amber rekla da je doživela nasilje od strane Depa, te zaokružila "da" - pretnju po život, ozbiljnu povredu i seksualno nasilje, ali da nije znala da odgovori na pitanje "šta se zaista dogodilo".

17:06 Pušten snimak kako se Dep i Amber svađaju

Psihološkinji Dawn Hughes pustio se ponovo audio snimak koji smo imali prilike i ranije tokom suđenja da čujemo.

"Udarao sam te, nisam te udario..." Dep negira sve vreme da je udario svoju partnerku.

"Ti si je*ena beba" rekla je ona kasnije, a zatim potvrdila da je započela fizičko nasilje.

16:35 'Nije potpuno slepa'

Psiholog Dawn Hughes, koja svedoči kao veštakinja nakon ocenjivanja Amber Heard, sada kaže na sudu da je stvorila mišljenje da je njen izveštaj o kršenju IPV u skladu s "onim što znamo i literaturom" o IPV-u.

"Nemate nezavisno znanje o činjenicama koje ne pobijaju navodno zlostavljanje, zar ne?" kaže advokat Johnnyja Deppa.

"Imam znanje o mnoštvu dokumenata koje sam pregledala", kaže dr. Hughes sudu.

Deppov advokat ističe da je sve što je Heard prijavila psihologu bilo nakon što je Depp podneo tužbu protiv nje.

Ona kaže da je to tačno.

Deppov advokat pita može li psiholog proceniti odnos bez razgovora s obe strane.

"Svakako možete dobiti puno informacija od jedne strane, apsolutno", kaže dr. Hughes - a u ovom slučaju imala je i četverogodišnje terapijske zapise i istoimene izveštaje.

Na ponovo postavljeno pitanje, kaže da postoje ograničenja, ali da je to svakako moguće.

Upitana je li provela neko vreme s Deppom, odgovorila je ne, da ga nikad nije upoznala.

Doktorka Hughes tada govori sudu o svim informacijama - kao što su medicinski kartoni, zapisi iskaza, tekstualne poruke - koje je imala na raspolaganju tokom svojih procena i kaže da "nije bila potpuno slepa".

Deppov advokat pita je li to "standard" sada kada daje takvu ocenu - ne biti "potpuno slep".

16.15: Rodni stereotipi i nasilje u porodici

Dr Don Hjuz, klinički i forenzički psiholog, članica tima Džonija Depa, prva je krenula sa pitanjem o kojem je juče govorila - o potrebi da se obrati pažnja na rodne stereotipe kada se govori o nasilju u porodici i nasilju intimnog partnera (IPV).

To je tačno, kaže ona danas sudu, da ne možete pretpostaviti da su uvek žene te koje su žrtve. Depov advokat ističe da je, kada je juče razgovarala o nasilju intimnog partnera, koristila zamenice „ona/njena” kada je razgovarala o žrtvama i „on/on” kada je pominjala počinioce – generalno, a ne samo kada je govorila o glumcu i Amber Herd.

Dr Hjuz kaže da je to zato što je u ovom slučaju njena odluka bila da je Herd žrtva. Depov advokat pita sledeće o tome kada je dr Hjuz svedočio u ime muškarca u predmetu IPV.

Ona kaže na sudu da je svedočila u slučaju koji uključuje muški istopolni par. Ona takođe kaže da je radila na stotinu slučajeva u kojima su muškarci žrtve, ali "većina slučajeva ne dođe do suđenja".

Depov advokat tvrdi dr Hjuzu da je ona "profesionalni svedok". Ona kaže da svedoči otprilike jednom ili dva puta godišnje i da se većina posla obavlja iza kulisa.

16.08: Sud zaseda

Posle kratke rasprave sa advokatima (ne možemo da čujemo šta se govori tokom ovih razgovora na klupi), sudija Peni Askarate je pozvala porotu – današnje ročište će uskoro početi.

15.59: Veliki dan za sud

Današnji prenos uživo je pokrenut je i Džoni Dep je stigao na sud u Ferfaksu u Virdžiniji, gde su ga napolju dočekali fanovi.

Dr Don Hjuz danas nastavlja svoje svedočenje.

Današnja sesija bi uskoro trebalo da počne, počevši od unakrsnog ispitivanja psihologa dr Don Hjuz, koja je juče odgovarala na pitanja tima Amber Herd. Očekuje se da će Herd sama zauzeti stav kasnije danas, kako bi prvi put na ovom suđenju dala svoj izveštaj o tome šta se desilo tokom njene veze sa Džonijem Depom. Glumica nosi tamno odelo i plavo-belu prugastu košulju, a kosa joj je opušteno zabačena preko lica.

15.05: U čemu se ovaj slučaj razlikuje od onog iz UK?

Iako je suđenje za klevetu u Velikoj Britaniji moglo izgledati kao da se radi o slučaju Dep protiv Herd, nije – Dep je tužio izdavača lista The Sun, a Herd je imala ulogu svedoka.

Ovog puta, to je Dep protiv Herd – konkretno Džon C Dep II protiv Amber Lore Herd, kako je navedeno.

Dok se suđenje u Velikoj Britaniji odvijalo pred sudijom, slučaj u SAD sluša porota. Sudija koji nadgleda suđenje, Peni Askarate, nametnula je niz pravila kako bi pokušao da osigura da stvari teku nesmetano na sudu, imajući u vidu značajnu prirodu slučaja i činjenicu da prisustvuju Depovi fanovi.

Što je najvažnije, ni Depu ni Herd nije dozvoljeno da poziraju za fotografije ili da daju autograme u sudnici ili u krugu suda – zbog čega možda niste videli toliko snimaka para kako mašu sa stepenica suda, kao što smo videli tokom suđenju u Velikoj Britaniji.

Umesto toga, mogli ste da vidite njihove reakcije uživo na sudu dok su svedoci davali svoje svedočenje – jer se ovo sve odvija pred kamerama.

15.00: Šta se desilo na suđenju u UK?

Ričard Marks i Dag Bani, dva veštaka koje je tim Džonija Depa predstavio u ponedeljak, ispitani su o uticaju kolumne Amber Herd o porodičnom zlostavljanju u prvom licu, objavljene u decembru 2018, na reputaciju i karijeru glumca.

Herdin pravni tim odbacio je sugestije da je ovaj članak zvučao kao smrtna zvona za Depa, tvrdeći da je njegova reputacija narušena mnogo pre nego što je kolumna objavljena - zbog Herdinih navoda o porodičnom zlostavljanju koje su javno objavljene kada je podnela zahtev za zabranu prilaska 2016, drugi pravni sporovi u koje je Depp bio umešan, i tužba Ujedinjenog Kraljevstva protiv The Sun-a.

Sećate se toga ?

Jer ako mislite da slučaj klevete koji se sada odigrava izgleda poznato, to je zato što jeste - u leto 2020. Dep (58) je izveo izdavače britanskog tabloida na sud zbog članka koji opisuje zvezdu kao "mučitelja žene" , koji je objavljen u aprilu 2018.

Suđenje u Velikoj Britaniji, koje je trajalo tri nedelje, održano je u Kraljevskom sudu pravde u Londonu, dok su Dep i Herd davali iskaze i oboje su prisustvovali sudu tokom većeg dela saslušanja - uz gomilu glumčevih obožavatelja i paparaca koji su se pojavljivali napolju svakog dana. U novembru 2020., sudija je doneo svoju odluku, utvrdivši da je članak u novinama „u suštini tačan“ – Dep je izgubio.

Dok je kleveta građanska, a ne krivična – što znači da Dep nije proglašen krivim za zločin – presuda je očigledno bila osuđujuća za glumca.

Dep, koji je uvek oštro negirao navode o zlostavljanju, kasnije je zatražio od Apelacionog suda da mu odobri da ospori presudu, sa ciljem da se njeni nalazi ponište i naloži ponovno suđenje, ali je žalba odbijena u martu 2021.

Od tada, glumac je viđen na događajima u filmskoj industriji i takođe promoviše svoj rad kao umetnik.

Međutim, čini se da su filmske uloge presušile bivšoj zvezdi Pirata sa Kariba, sa njegovim poslednjim filmom, Minamata, u kojem je igrao ratnog fotografa Judžina Smita, objavljenog 2020.

Nakon što je igrao kapetana Džeka Speroua u pet filmova o Piratima, neće biti deo predstojećeg šestog.

I nakon što je izgubio slučaj u Velikoj Britaniji, odmah je izbačen iz spin-offa Hari Potter Fantastic Beasts 3, a Mads Mikelsen ga je kasnije zamenio kao Gelert Grindelvald. U julu 2021, Herd (36) je objavila da je ranije ove godine dobila ćerku, navodno preko surogata. Glumila je u Ligi pravde Zaka ​​Snajdera 2021, a trebalo bi da se pojavi u Akvamenu 2 , 2023.

14.30: Dosadašnja svedočenja

Džoni Dep je već zauzeo stav, a očekuje se da će Amber Herd to učiniti kasnije ove nedelje.

Evo koga smo još čuli do sada:

  • Uvodne reči i Depovog i Herd pravnog tima
  • Depova starija sestra Kristi Dembrovski
  • Depov stari prijatelj Isak Baruh
  • Brendon Paterson, menadžer stambene zgrade u Istočnoj Kolumbiji u kojoj su Dep i Herd živeli u LA
  • Terapeut za parove Laurel Anderson
  • Herd svedok Kejt Džejms
  • Depov privatni lekar Dejvid Kiper
  • Sestra Debbie Lloid
  • Depov čuvar Šon Bet
  • Tonski inženjer Keenan Viatt
  • Depov bivši upravnik kuće Ben King
  • Menadžer imanja na Bahamima Tara Roberts
  • Klinički i forenzički psiholog dr Šenon Kari
  • Službenici LAPD Melisa Saenz, Tajler Haden i Vilijam Getlin
  • Alehandro Romero, službenik na recepciji u zgradi Eastern Columbia
  • Dep i Herdin bivši agent za talente , Kristijan Karino
  • Depova advokatica za razvod Lora Vaser
  • Generalni savetnik ACLU-a Terence Dougherti (o članku Vašington posta u centru ovog slučaja)
  • Depov poslovni menadžer Edvard Vajt
  • Depov čuvar Malkolm Konoli
  • Depov šofer i pomoćnik Starling Dženkins III
  • Depovo obezbeđenje Travis McGivern
  • Depov agent Džek Vigam
  • Advokat za zabavu Richard Marks
  • Stručnjak za intelektualnu svojinu Doug Bania
  • Medicinska sestra Erin Falati (ranije Boerum kada je radila sa Deppom i Heardom)
  • Stručnjak za ekonomske štete Majkl Spindler
  • Klinički i forenzički psiholog dr Don Hjuz

14.16: Čiji stručnjak je u pravu ?

Jučerašnje svedočenje kliničkog i forenzičkog psihologa dr Don Hjuz bilo je u suprotnosti sa svedočenjem dr Šenon Kari – takođe kliničkog i forenzičkog psihologa – koja je iznela svoj stav ranije na suđenju. Dr Hjuz je pozvana kao svedok od strane Herd tima, doktorka Kari od strane Depovog tima.

14.00: Herd ima PTSP nakon seksualnog zlostavljanja

Evo deo svedočenja psihologa Don Hjuza pred sudom u utorak. Pored toga što je rekla porotnicima da je Herd pretrpela PTSP kao rezultat navodnog zlostavljanja od strane Džonija Depa, dr Hjuz se takođe prisetila detalja iz izveštaja glumice o seksualnom zlostavljanju – koji su ponekad bili eksplicitni.

13.30 : Članak Vašington Posta

Ovaj slučaj je pokrenuo Džoni Dep zbog stava Amber Herd, a objavio ga je Vašington post u decembru 2018.

U članku, koji je pročitan na sudu, Herd je napisala: „Pre dve godine postala sam javna ličnost koja je predstavnik nasilja u porodici i osetila sam punu snagu gneva naše kulture prema ženama koje progovore o tome.

Glumica u kolumni nije spomenula Depa po imenu. Ona je prvi put iznela optužbe za nasilje u porodici protiv njega 2016.

Dep tuži svoju bivšu ženu za 50 miliona dolara, a da bi njegova tužba bila priznata, on ne samo da mora da dokaže da je lažno optužen, već i da je upravo članak taj koji je uzrokovao štetu.

Advokati Herd su se zalagali da se slučaj odbaci - ali je sudija Peni Askarate nastavila sa saslušanjem.

13.00 Podestnik: Upozorenje o osetljivosti sadržaja

Ako ste ovo gledali poslednje tri nedelje, verovatno ćete već biti svesni jezika i nekih grafičkih opisa u kućištu, ali evo podsetnika za svaki slučaj.

Ovo suđenje se odvija u Virdžiniji u SA-u , a pošto su zakoni o snimanju na sudu drugačiji u Americi od UK, sve se dešava pred kamerama.

Podsećamo vas da ovaj strim može da sadrži psovke, opise uzimanja droge i porodičnog i seksualnog nasilja.

12.00 : Kada se unakrsno ispitivanje psiholog Doun Hjuz završi , očekuje se da će i sama Herdova početi sa svedočenjem.

Poput njenog bivšeg supruga Džonija Depa, ona će se lično izjasniti - i ako je njegovo svedočenje nešto što se može zaključiti, njeno ispitivanje bi moglo da potraje nekoliko dana. Ona će sudu ispričati nekoliko incidenata navodnog fizičkog i seksualnog zlostavljanja, rekli su njeni advokati. Nešto od ovoga je detaljno opisala dr Hjuz.

11.45 : Ključne tačke iz dosadašnjeg svedočenja dr D.H.

Klinički i forenzički psiholog Don Hjuz nastaviće danas svedočenje kao veštak, suočena sa unakrsnim ispitivanjem pravnog tima Džonija Depa. Evo nekih od ključnih trenutaka njenog jučerašnjeg ispitivanja od strane advokata Amber Herd Elaine Bredehoft.

Doktorka Hjuz je rekla poroti da je Herd dijagnostikovala posttraumatski stresni poremećaj i rekla da je to uzrokovano fizičkim i seksualnim zlostavljanjem od strane Depa. „Izveštaj gospođe Herd o nasilju kod intimnog partnera i zapisi koje sam pregledala su u skladu sa onim što znamo na terenu o nasilju kod intimnog partnera koje karakteriše fizičko nasilje, psihološka agresija, seksualno nasilje, prinudna kontrola i nadzorno ponašanje“, rekla je ona.

Ona je takođe rekla da je Herd pokazala „veoma jasne psihološke i traumatske efekte ili pogoršanje traume“ iz izjava koje je Dep dao preko svog advokata 2020. Herdova protiv njih tuži glumca zbog ovih izjava.

Psiholog je na sudu rekao da je Dep kontrolisao i da ima „mnogo, mnogo slučajeva” u kojima je „pokušao da kontroliše kako je gospođa Herd nastavila svoju karijeru”. On „nije želeo da ona pokaže golotinju“ ili „sise“, rekla je dr Hjuz. "Nije želeo da glumi sa određenim glumcima zbog ove opsesivne ljubomore. Kritikovao je njenu ambiciju. Radije bi da ne radi."

Rekla je da je Herd to učinilo „veoma uplašenom da mora da gleda scenarije ili da priča o scenarijima ili priča o filmskim ulogama, jer ih je on uporno spuštao i govorio joj da ne mora da radi i da ne treba to da radi, i nije imala potrebu da pokazuje svoje dupe“.

Dr Hjuz je tvrdio da je Dep "zvao skoro sve glumce sa kojima je [Herd] morala da radi, muškarce i žene" ili čak režisera filma na kojem je radila. „On bi vam rekao, 'Imam oči dole. Pogledao sam dole na setu'. Tako da se nikada nije osećala sigurno da bude ono što je ona i da bude glumica u ovim filmovima ili produkcijama, jer je morala da se vrati kući i onda izdrži njegov bes na nju što je nešto uradila ili što nešto nije uradila“.

Psiholog je poroti rekao da je "prijavljeno više incidenata seksualnog nasilja" u Herdovoj i Depovoj vezi.

11.33: Psiholog protiv psihologa: Bitka stručnjaka

Svedočenje kliničkog i forenzičkog psihologa dr Doun Hjuz bilo je u suprotnosti sa svedočenjem dr Šenon Kari – takođe kliničkog i forenzičkog psihologa – koja je iznela stav ranije na suđenju.

Dr Hjuz je pozvana kao svedok od strane Herd tima, doktorka Kari od strane Depovog tima. Možete pročitati naš izveštaj o svedočenju dr Kari ovde da vidite kakav je u poređenju sa onim što je rečeno na sudu.

11.30: Šta se dogodilo na sudu?

Sa poslednjim svedokom Džonija Depa i njegovim pravnim timom koji je odložio svoj slučaj, 13. dana njegovog suđenja za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd bilo je vreme da glumičin tim počne da iznosi njen iskaz .

11.00: Dep protiv Herd: dan 14.

Dobro jutro i dobrodošli u naš prenos uživo suđenja za klevetu Džonija Depa protiv Amber Herd. Danas je četrnaesti dan svedočenja na suđenju, koje je juče čula ekspertkinja psiholog Don Hjuz - koja je pred sudom rekla da glumica pati od PTSP-a izazvanog navodnim zlostavljanjem od strane Depa. Dr Hjuz će danas ponovo zauzeti stav da bi bio unakrsno ispitan. Nakon što je njeno svedočenje završeno, očekujemo da će i sama Herd nastupiti. Sud počinje u 15.00 po britanskom vremenu (10.00 u Virdžiniji).

1.10: Prvi svedok Amber Herd, predlog za otpuštanje i izgubljena zarada Džonija Depa

1.00: Herd je ustanovljen PTSP zbog pretrpljenog navodnog zlostavljanja od strane Depa

Pored toga što je rekla porotnicima da je Herd pretrpela PTSP kao rezultat navodnog zlostavljanja od strane Džonija Depa, dr Hjuz se takođe prisetila detalja iz izveštaja glumice o seksualnom zlostavljanju – koji su ponekad bili eksplicitni.

23.00: Tri izjave za klevetu

Advokat Amber Herd Elejn Bredehoft sada postavlja pitanje o emotivnom uticaju izjava Džonija Depa preko svog advokata u to vreme na glumicu. Upravo zbog ovih navodnih klevetničkih izjava Herd tuži Depa u ovom slučaju.

Dr Don Hjuz kaže na sudu da je ocenila izjave koje su date 8. aprila 2020, 27. aprila 2020. i 24. juna 2020. Morajući da brani optužbe o zlostavljanju od tvrdnji da su izmišljene pogoršava simptome PTSP-a, kaže dr Hjuz sudu.

„Ono što je gospođi Herd najteže palo je izjava u kojoj se njeno seksualno nasilje naziva prevarama“, kaže psiholog. Ona se poziva na svoje ranije svedočenje da većina žrtava seksualnog nasilja pokušava da sahrani ono što se dogodilo i da o tome ne priča. "Ovo je ono čega se žene uvek plaše, da im niko neće verovati, niko ih neće shvatiti ozbiljno."

22.53: Herdin psihološki status se 'pogoršao' tokom veze

Veštak Don Hjuz, klinički psiholog, sada govori sudu o svojim zapažanjima o psihološkom statusu Amber Herd. Ona kaže da se ovo „pogoršalo“ tokom njene veze sa Džonijem Depom, rekavši da je izgubila na težini i da je na kraju bila na više lekova i da je patila.Bilo je „više panike“ i više „ anksioznosti".

Upitan o uticaju Depove zloupotrebe supstanci na vezu, dr Hjuz kaže da je bilo mnogo laganja, skrivanja i prikrivanja, i mnogo krivice - "okrivljavanje partnera za svoju nesposobnost da ostanete čisti".

Mnogo Depovih navodnih nasilnih epizoda bilo je u alkoholu i drogama, kaže psiholog na sudu. „Kada su se alkohol i droga spojili, Amber Herd je bila u većoj opasnosti da bude povređena od njega.

(Espreso/News.sky.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.