SKANDALOZNO! P*NIS DŽONIJA DEPA SVE OMEO U SUDNICI: Vrištali su od smeha (VIDEO)
Amber i Džoni, Foto: Profimedia

IZAZVAO SMEH

SKANDALOZNO! P*NIS DŽONIJA DEPA SVE OMEO U SUDNICI: Vrištali su od smeha (VIDEO)

Na sudu je u četvrtak došlo do usijanja tokom suđenja za klevetu između Džonija Depa i Amber Herd kada je glumac prasnuo u smeh nakon što su njegovog telohranitelja pitali da li je video glumčev penis.

Objavljeno: 13:36h

Advokat Amber Herd je pitao da li je Dep pokušavao da urinira „u predvorju“ i „izvukao penis“.

Na sudu je u četvrtak došlo do usijanja tokom suđenja za klevetu između Džonija Depa i Amber Herd kada je glumac prasnuo u smeh nakon što su njegovog telohranitelja pitali da li je video glumčev penis.

Suđenje između gospodina Depa i gospođe Herd počelo je 11. aprila u Ferfaksu u Virdžiniji. Gospodin Dep tuži svoju bivšu ženu za 50 miliona dolara zbog knjige koju je napisala u decembru 2018. u kojoj je sebe navela kao „javnu ličnost koja predstavlja zlostavljanje u porodici”.

Gospođa Herd nije imenovala gospodina Depa u članku, ali su njegovi advokati rekli da mu je članak otežavao dobijanje filmskih uloga.

U četvrtak, Depov telohranitelj Malkom Konoli rekao je da je pratio par u Australiju 2015. godine, kada je Dep odsekao prst. Gospodin Dep je u to vreme snimao peti film Pirati sa Kariba.

Džoni Dep
foto: Printscreen

Što se tiče onoga što se dogodilo u kući u Australiji, advokat gospođe Herd rekao je da je Dep pokušavao da urinira „u predvorju“ i da je „izvukao penis“.

Gospodin Konoli je upitan: „Kada ste stigli u kuću, mogli ste da čujete galamu. Tačno?" Priznao je da je čuo galamu, ali samo „vikanje“.

Rekao je da ne može da razabere reči. Advokat gospođe Herd je tada rekao telohranitelju: „Ušli ste u kuću i videli gospodina Depa u predvorju. Tačno?"

Gospodin Konoli, koji je rekao da, tada je upitan: „Gospodin Dep je pokušavao da urinira u predvorju, zar ne? Kada je telohranitelj rekao „ne“, advokat je upitao: „Gospodin Dep je izvadio penis, zar ne?

„Mislim da bih se setio da sam video penis gospodina Depa“, rekao je Koneli, izazvavši smeh kod Depa i drugih prisutnih na sudu.

Na sudu je zatim pušten snimak gospodina Depa iz vremena njihovog boravka u Australiji. Moglo se čuti kako viče „kako me je*eš“ i „muka mi je“. Gospodin Konoli je potvrdio da je Dep bio ljut u to vreme.

Saslušanje je takođe u trendu na društvenim mrežama. Jedan korisnik je tvitovao: „Ona [gospođa Heard] samo sediiii... vau. Njen blok za beleške je dobijao direktnu gravuru danas... pet listova kroz... fuj.“

Neki korisnici su se takođe rugali ispitivanju. „I dok ste vi pokušavali da izvučete gospodina Depa iz kuće, gospodin Dep je pokušavao da izvuče malog Depa iz svoje male kuće, zar ne?“ tvitovala je jedna osoba.

(Espreso/Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.