MORGAN FRIMEN OTKRIO MORBIDNU TAJNU SVOJIH MINĐUŠA: Naježićete se (FOTO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

MORGAN FRIMEN OTKRIO MORBIDNU TAJNU SVOJIH MINĐUŠA: Naježićete se (FOTO)

Morgan Frimen je američki glumac, reditelj i narator. Pored toga, on je i strastveni mornar, te u vezi sa tim otkrio je u jednom intervjuu zašto nosi minđušu i kako je to povezano.

Objavljeno: 21:28h

Poznat po svom prepoznatljivom dubokom glasu, Frimen je poznat po svojim različitim ulogama u širokom spektru filmskih žanrova. Tokom svoje karijere koja je trajala više od pet decenija, dobio je više priznanja, uključujući Oskara, Nagradu Udruženja filmskih glumaca i Zlatni globus.

U jednom intervju za "Gardijan", pričao je o svojoj ljubavi prema moru i otkrio razloga nošenja minđuša:

- Uvek sam želeo minđušu. To ima veze sa mojom vezanošću za more. Kada sam imao oko 35 godina, razdvojili su me od svoje žene i ona je rekla:

- Probušiću ti uvo. Ja sam strastveni mornar obojen u plavoj vodi. Znate zašto su mornari nosili zlatne minđuše? Dovoljno je novca da se sahranimo u stranoj zemlji."

Morgan Friman
foto: Profimedia

Frimen je takođe objasnio kako biti dobar mornar: "Potrebno je da budete hrabri, da ste voljni da se suočite sa morem i da preživite gotovo neizdržive situacije. Bio sam u opasnim olujama. Dođe trenutak kada pomislite da možda nećete proći, i u tom trenutku se više se ne plašite. To je takođe trenutak kada morate da kažete:

- Suočiću se sa ovim demonom. Ustaću i uradiću ono što moram. Ne samo tako što ću ležati i pustiti da me more zapljusne, već i tako što se borim protiv njega.

Nošenje minđuše se dakle praktikovalo samo iz razloga da gde god da se zadesite, u toj minđuši postoji dovoljno vrednosti da za nju kupite kovčeg i otplatite troškove svoje sahrane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.