IZAŠAO NAJSKANDALOZNIJI SNIMAK DŽONIJA DEPA: Ona stoji iza njega!
Džoni Dep, Foto: Printscreen/Youtube/ Law&Crime Network

SRAMNO

IZAŠAO NAJSKANDALOZNIJI SNIMAK DŽONIJA DEPA: Ona stoji iza njega!

Sudski proces između Džonija Depa i Amber Herd ne prestaje da šokira javnost jer se na svakom ročištu pojavljuju novi detalji njihovog turbulentnog odnosa

Objavljeno:

Kada su se poslednji put u sudnici susreli bivši supružnici, prikazan je snimak na kome glumac u pijanom stanju razbija sve po kuhinji.

Na snimku se vidi kako Dep u naletu besa psuje i razbacuje stvari, lomi čaše, pa opet dosipa piće.

"Sve što sam uradila jeste da sam ti se izvinila. Da li ti se nešto desilo? Ne razumem? Jesi li popio sve ovo jutros? Razbijaš sve", rekla je glumica tadašnjem suprugu, kako se čuje u prikazanom snimku.

Video je napravila Amber u tajnosti, pa je dostavila advokatima. Dok se u sudnici prikazivao snimak, Herdova je jedva zadržala suze, vidno potresena.

"Očigledno je da mi je bio loš period. Najzanimljivi deo je to što je krišom snimala i na kraju se smejala. Jesam udarao nekoliko ormarića, ali nisam dirao gospođicu Herd. Ne znam za druge, ali ja sam imao trenutke u kojima nemam potpunu kontrolu nad emocijama. Nisam je ni dodirnuo. Zašto je sve snimala? Ako se nasmrt uplašila, zašto nije otišla", prokomentarisao je Dep na sudu sporni događaj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.