ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Sve u svoje vreme - "SLOBODNE UMETNOSTI"
,,Slobodne umetnosti", Foto: Printscreen/Youtube/IFC Films

slobodno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Sve u svoje vreme - "SLOBODNE UMETNOSTI"

,,Slobodne umetnosti" donose priču o spoju dva naizgled različita sveta koja su sličnija nego što se deluje na prvi pogled

Objavljeno:

Današnju Espreso preporuku čini jedinstvena mešavina komedije i drame pravo iz 2012. godine, i to je film ,,Slobodne umetnosti".

Zvezde koje ćete zapaziti u ovom ostvarenju su: Džoš Radnor, Elizabet Olsen, Ričard Dženkins, Džon Magaro, Zak Efron, Alison Dženi i Elizabet Rizer.

Slobodne umetnosti
foto: Printscreen/Instagram/sahidenblog

,,Slobodne umetnosti" donose priču o spoju dva naizgled različita sveta koja su sličnija nego što se deluje na prvi pogled.

Niko se ne oseća kao odrasla osoba. To je prljava tajna sveta."

Kada se 35-o-godišnji Džesi vrati na svoj fakultet kako bi ispoštovao svog profesora koji odlazi u penziju, zaljubljuje se u prelepu 19-o-godišnjakinju Zibi koja tamo studira.

Mi se dobro slažemo, zar ne? / Da, tako je. Ne mogu da procenim da li je to zato što si ti napredna ili zato što sam ja zaostao."

1 / 12 Foto: Printscreen/Youtube/IFC Films

Džesi shvata koliko mu je nedostajalo uzbuđenje fakultetskih dana i koliko mu je bio potreban neko ko će razumeti njegova interesovanja. U Zibi pronalazi prijateljstvo, ljubav i podršku, i oni zajedno testiraju to svima poznato pitanje: ..Da li su godine presudne u vezi?"

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Slobodne umetnosti" treba da pogledaju studenti, 30-o-godišnjaci, umetnici, romantici i oni koji su spoj svih tih osobina i afiniteta. Hemija između Džoša i Elizabet će Vas očarati, a pojava jednog luckastog lika će posebno začiniti atmosferu. Pogledajte da biste otkrili ko je!

Bonus video:

05:49

Novinarka iz Bona otkrila ŠOKANTNE detalje: CENE NAMIRNICA PORASLE ZA VIŠE OD 50%!

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.