ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Romantična zavrzlama - "LAŽOV SA ČETIRI LICA"
,,Lažov sa četiri lica", Foto: Printscreen/Youtube/ MovieEagleProduction, Printscreen/Instagram/leonardosuarezaranda

ZAMRŠENO!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Romantična zavrzlama - "LAŽOV SA ČETIRI LICA"

,,Lažov sa četiri lica" je ujedno dobio naziv po satu koji pokazuje pogrešno vreme na četiri različite strane, i po pabu gde se upoznaju glavni likovi ove priče

Objavljeno:

Espreso je danas za Vas pripremio otkačenu romantičnu komediju sa elementima drame. Ostvarenje o kome je reč nosi naziv ,,Lažov sa četiri lica" iz 2010. godine.

Glumačka ekipa koja je upotpunila atmosferu ovog filma, sastoji se od: Mardže Luis Rajan, Emili Pek, Toda Kubraka, Danijela Karajla i Liz Ozborn.

Lažov sa četiri lica
foto: Printscreen/Instagram/leonardosuarezaranda

,,Lažov sa četiri lica" je ujedno dobio naziv po satu koji pokazuje pogrešno vreme na četiri različite strane, i po pabu gde se upoznaju glavni likovi ove priče.

Kada se par najboljih prijatelja sastanu u irskom pabu u Njujorku, sve deluje jednostavno i idilično. Međutim, istina će uskoro zamrsiti sve planove koje su do tada imali.

1 / 15 Foto: Printscreen/Youtube/ MovieEagleProduction

Tokom narednih nekoliko meseci, njihove veze će biti testirane, dinamika će se promeniti, roditi će se nova ljubav i doneti izdaju i slomiti nečija srca.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Lažov sa četiri lica" treba da pogledaju svi ljubitelji romantičnih komedija, kao i oni kojima je potrebno malo smeha i razbibrige.Ovo ostvarenje je dušu dalo upravo za to.

Bonus video:

23:33

VEČERNJI DNEVNIK 12.04.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.