EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN BOJAN LAZAROV!
Bojan Lazarov, Foto: Print Screen Youtube/Novo jutro

poslednji pozdrav

EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN BOJAN LAZAROV!

Bojan Lazarov tragično je preminuo 9. aprila u 51. godini života.

Objavljeno: 13:02h

Komemoracija povodom smrti glumca Bojana Lazarova biće održana u petak 15. aprila u 14.30 u Malom pozorištu "Duško Radović", dok je sahrana u subotu 16. aprila u 12 časova na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu.

Bojan Lazarov tragično je preminuo 9. aprila u 51. godini života.

Tokom profesionalne karijere, koja je trajala od 1996. godine, igrao je u pozorištu, na filmu i televiziji. Nakon što je završio glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Bore Draškovića, bio je član Narodnog pozorišta u Somboru, a od 2001. godine je u stalnom angažmanu „Radovića“.

Lazarov je jedno vreme bio i v. d. direktora Malog pozorišta „Duško Radović“. Igrao je u komadima „Noć u Merlinovom zamku“, „Skoro svako može da padne, osim čaplje!“, „Prevaranti“, „Car je go!“, „Mala škola rokenrola“,“Mali kaplar“, ali i u klasicima „Zapisi iz podzemlja“, „Hamlet“ i „Mnogo buke ni oko čega“ u JDP-u.

Poslednju ulogu Lazarov je ostvario u dve TV serije. Najpre, u seriji "Vikend s ćaletom", u kojoj je igrao doktora, a potom i u telenoveli "Tajna vinove loze", u kojoj je tumačio psihologa Mitra…

(Espreso/NovaS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.