PRIČALO SE DA GA JE VARALA SA NEKOLIKO NJIH: Pravi razlog Smitovog nasrtaja na drugog muškarca je NEVERNA ŽENA?!
Vil Smit, Kris Rok, Jade Pinkett Smit, Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON, EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

NOVI MOMENTI

PRIČALO SE DA GA JE VARALA SA NEKOLIKO NJIH: Pravi razlog Smitovog nasrtaja na drugog muškarca je NEVERNA ŽENA?!

53-godišnji Smit udario je prezentera Krisa Roka kad je komičar počeo dobacivati šale na račun frizure njegove supruge

Objavljeno: 10:51h

Turbulentna veza Vila Smita i njegove supruge, Jade Pinkett Smit, očito je bila okidač za skandal koji je glumac izveo na doeli Oscara. Naime, 53-godišnji Smith udario je prezentera Krisa Roka na pozornici, u gotovo filmskoj sceni, kad je komičar počeo dobacivati šale na račun frizure njegove supruge. Nakon što je Smit pojurio na binu kako bi odalamio Rocka s otvorenim dlanom desne ruke, voditelj je uzmaknuo i povikao: "Wow, Vil Smit me upravo tresnuo".

Vidno uznemiren Smit je odšetao natrag do svog mesta u publici i povikao: "Drži ime moje supruge dalje od svojih je... usta". Inače, 50-godišnja Jada na dodeli se pojavila obrijane glave obzirom na to da vodi bitku protiv autoimunog poremećaja alopecije, što uzrokuje gubitak kose i ćelavost. Nakon incidenta, Smit i Jada ostatak su večeri proveli držeći se za ruke. Kako bilo, otvorena veza slavnog para očito je bila okidač za Smita, a već i ranije to je bio razlog raznih nepovezanih govora koje je održao na različitim svečanim događanjima inzistirajući na činjenici da "nikad nije bio neveran tokom braka".

Da stvar bude bolja, Smit je osvojio Oscara za ulogu u filmu "Kralj Richard" samo par trenutaka nakon što je udario Roka uživo na pozornici. Primajući kipić, glumac se u suzama izvinio za svoj emocionalni ispad. "Želim se ispričati Akademiji, želim se izviniti svim svojim nominiranim kolegama. Ovo je prekrasan trenutak. Richard Williams bio je žestoki branlac porodice. U ovo vreme mog života, u ovom trenutku ja sam preplavljen onime što me Bog poziva da učinim".

Izvršni urednik Vanity Faira Ramin Setoodeh, koji je uživo 'tvitao' s dodele, kazao je kako mu je neko upućen u samu dodelu rekao da Rok nije bio prekinut od strane Smitha na generalnoj probi.

"To se nije trebalo dogoditi." napisao je.

Nakon udarca, Smita je presreo i tešio kolega Denzel Washington, te glumac i producent Tyler Perry. Bradley Cooper takođe je povukao Smita u stranu i moglo ih se videti u intimnom razgovoru.

Smithu je ovo prvi Oscar u 33 godine dugoj karijeri, a dobio ga je za ulogu Richarda Williamsa, odlučnog oca teniskih zvezda Venus i Serene Williams u filmu "Kralj Richard". No, početkom meseca Smit i Jada takođe su bili predmet šale nakon što je odneo nagradu za najboljeg glumca u "Kralju Richardu" na doeli BAFTA nagrada. Tada je voditeljka Rebel Wilson izjavila na bini:

"Mislila sam da mu je najbolja uloga poslednjih godina bila to što je bio u dobrim odnosima sa svim momcima od supruge". U izjavama nakon sporne dodele Smit je insistirao na tome kako među njima "nikad nije bilo nevere", uprkos Jadinom priznanju iz 2020. kako se spetljala s 29-godišnjim pevačem Augustom Alsinom.

Smit
foto: Printscreen/Instagram

"Nikad nije bilo nevere u našem braku. Jada i ja pričamo o svemu i nikad nismo iznenadili jedno drugo ičime", naglasio je tada Smit, dodajući kako ne mari za spekulacije ljudi o svom braku, već i podržava šuškanja u nadi da će se svesti na nebitne debate.

"Odlučio sam da rasprave o mom braku mogu doneti dobro ljudima. raspravljanje je prvi stadijum ka pravom razgovoru kako bi mogli uistinu istražiti jesu li neke stvari u vašem srcu pune ljubavi ili otrova", ispričao je glumac Gayle King u emisiji CBS Sunday Morning nakon dodjle BAFTA-e.

Inače, Smit i Jada roditelji su 23-godišnjeg sina Jadena i 21-godišnje kćeri Willow

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.