ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Spektakl za pamćenje - "PRODUCENTI"
,,Producenti", Foto: Printscreen/Instagram/the_producers_musical, Printscreen/Youtube/Movieclips Trailers

MJUZIKL!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Spektakl za pamćenje - "PRODUCENTI"

,,Producenti" donose savršenu dozu komičnog mjuzikla, gde nas upoznaju sa neuspešnim producentom Maksom koji zajedno sa neurotičnim računovođom Leopoldom spasava svoju karijeru

Objavljeno:

Espreso Vam danas predlaže da pogledate muzičko osveženje koje nosi naziv ,,Producenti"!

U glavnim ulogama ćete zapaziti: Nejtana Lejna, Metjua Brodrika, Umu Turman, Vila Ferela, Gerija Biča, Rodžera Barta i Džona Lovica.

Producenti
foto: Printscreen/Instagram/the_producers_musical

,,Producenti" donose savršenu dozu komičnog mjuzikla, gde nas upoznaju sa neuspešnim producentom Maksom koji, u cilju spasavanja svoje neslavne karijere prima neurotičnog računovođu Leopolda, i oni se zajedno predaju zadatku.

Producenti
foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Njihov plan se sastoji od manipulisanja starijim ženama kako bi od njih izvukli potrebnu investiciju za uvredljiv mjuzikl ,,Proleće za Hitlera" i na taj način skrenuli pažnju na sebe.

1 / 11 Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Maks i Leopold prolaze kroz urnebesne zavrzlame i upoznaju se sa šarenolikim likovima na putu do neočekivano stečene slave.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Producente" pre svega treba da pogledaju svi ljubitelji mjuzikala jer će oni zasigurno biti oduševljeni konceptom ovog ostvarenja. U ,,Producentima" će uživati i muzičari, vesele, raspevane duše, te svi oni kojima je potrebno malo razonode i pozitivne energije.

Bonus video:

05:06

ZNATE LI ČIME SE BAVI PERFUZER? Ovaj posao star je više od dva veka, a od onoga koji se bavi ovim poslom BUKVALNO VAM ŽIVOT ZAVISI

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.