ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Izazovite svoje predrasude - "KLUB DORUČAK"
,,Klub Doručak", Foto: prinstcreen/instagram

inspirativno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Izazovite svoje predrasude - "KLUB DORUČAK"

,,Klub Doručak" predstavlja naodoljiv spoj komedije i drame u kojemu su glavni akteri petoro tinejdžera- Brajan (štreber), Kler (popularna šmizla), Alison (čudakinja) i Džon (buntovnik)

Objavljeno:

Espreso je danas za Vas pripremio klasik američke kinematografije o kome se mnogi još uvek vračaju, i to je ,,Klub Doručak" iz 1985. godine!

Svojim nastupom u ovom ostvarenju zabriljirali su: Emilio Estavez, Moli Ringvold, Pol Glison, Entoni Majl Hol, Džad Nelson i Ali Šidi.

foto: Printscreen/Instagram/sylvain_runberg

,,Klub Doručak" predstavlja naodoljiv spoj komedije i drame u kojemu su glavni akteri petoro tinejdžera- Brajan (štreber), Kler (popularna šmizla), Alison (čudakinja) i Džon (buntovnik).

1 / 10 Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips Classic Trailers

Ova naizgled nespojiva ekipa se igrom slučaja nalazi u istoj prostoriji na kaznenoj nastavi kada ni ne sluti koliko će im događaji koji će se razviti toga dana promeniti život iz korena.

Svi smo prilično bizarni. Samo neki od nas to bolje prikrivaju."

Tokom boravka u ,,kazni" njih petoro će biti primorani da sagledaju jedni druge u oči i shvate da su zapravo sličniji nego što misle.

Ko treba da pogleda ovaj film?

Ovaj film treba da pogledaju svi oni kojima je potrebno malo pozitivne energije i povratak nade u čovečanstvo. ,,Klub Doručak" je dušu dao upravo za to!

Bonus video:

25:03

CENTRALNI DNEVNIK 20.03.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.