OD VEČERAS "MOČVARA" NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte najbolje domaće KRIMI SERIJE radnim danima od 22 časa!
Močvara, Foto: Promo

močvara

OD VEČERAS "MOČVARA" NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte najbolje domaće KRIMI SERIJE radnim danima od 22 časa!

Žrtve spaja slobodouman stil života i to što su majke sinova koji nemaju očeve.

Objavljeno:

Od večeras u terminu rezervisanom za Krimi serije na Kurir televiziji od 22 časa moći ćete da gledate prvu epizodu prve sezone popularne domaće serije Močvara.

Radnja serije dešava se u Beogradu u novobeogradskim blokovima, gde manijak na surov, ritualan način ubija tri žene. Žrtve spaja slobodouman stil života i to što su majke sinova koji nemaju očeve. Napeta policijska potraga za serijskim ubicom traje svih 10 epizoda i otkriva mračne tajne, a junake serije suočava sa prevarama, lažima i tragičnim životnim situacijama.

Serija prati inspektora Nikolu (Goran Bogdan), bivšeg huligana koji mora da se suoči sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio ubicu. Vremenom shvata da njega i ubicu nešto suštinski povezuje. Ovo je priča o grehu i žudnji, o ljubavi i mržnji, ovo je priča o prijateljstvu koja počiva na zločinu i tajnama. Isto tako, ovo je priča o ljudima koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati. Ovo je priča o jednom gradu koji lagano tone u močvaru svoje prošlosti.

Pored Gorana Bogdana glume Jana Bjelica, Marta Bjelica, Ana Franić, Nada Šargin, Bojan Žirović, Vuk Kostić, Boris Isaković, Svetlana Bojković i mnogi drugi.

Seriju je režirao Oleg Novković po scenariju Milene Marković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.