ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Spremite se, stiže Marija - "MOJE PESME, MOJI SNOVI"
,,Moje pesme, moji snovi", Foto: Printscreen/Youtube/ Fox Family Entertainment

melodično!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Spremite se, stiže Marija - "MOJE PESME, MOJI SNOVI"

,Moje pesme, moji snovi" donosi neodoljivu priču o imućnoj austrijskoj porodici Fon Trap koja zbog prerane smrti majke biva primorana da joj pronađe zamenu

Objavljeno:

Espreso je danas za Vas pripremio bezvremenski klasik poznat kao ,,Moje pesme moji, snovi" iz 1965. godine.

U glavnoj ulozi zapažena je fenomenalna Džuli Endrus, a pridružili su joj se i sjajni Kristofer Plamer, Elenor Parker, Šerman Kar i mnogi drugi.

Moje pesme moji snovi
foto: Profimedia

,,Moje pesme, moji snovi" donosi neodoljivu priču o imućnoj austrijskoj porodici Fon Trap koja zbog prerane smrti majke biva primorana da joj pronađe zamenu. Tada na scenu stupa prelepa i razdragana Marija i unosi preko potrebnu dozu radosti u život porodice skrhane bolom.

Vi ste dvanaesta u dugom niz guvernanti koje su dolazile ovde da brinu o mojoj deci od kada je preminula njihova majke. Verujem da ćete biti bolji od prethodne. Ostala je samo dva sata."

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/ Fox Family Entertainment

Ovaj veseli mjuzikl će zasigurno zagrejati i najhladnija srca, ali i pružiti uvid u težak istorijski period okupacije Austrije od strane nacista. Način na koji se cela porodica udružuje i ,,bori" protiv razornih sila je deo koji ne smete propustiti!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Moje pesme, moji snovi" predstavljaju ostvarenje idealno za celu porodicu! I mlađi i stariji će moći da uživaju u kvalitetnoj muzici, kao i da se poistovete sa nezaboravnim likovima u ovom fantastičnom mjuziklu.

Bonus video:

07:23

Advokat ubeđen da delovi tela pronađeni u Dunavu nisu ostaci NESTALOG KECMANA

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.