Kako korisnik bira omiljeni TV sadržaj?
Ilustracija, Foto: Promo

hipernet paket

Kako korisnik bira omiljeni TV sadržaj?

Hipernet, nedavno predstavljen na tržištu fiksnog interneta i distribucije TV sadržaja, uzeo je u obzir sve prethodno navedene stvari

Objavljeno:

Određena istraživanja ukazuju na to da se savremenom čoveku dnevno servira nekoliko hiljada informacija. U tim mnogostrukim konstelacijama, mnoštvo je podataka koje su za čoveka suštinski nebitne. S tim u vezi, nameće se jedno važno pitanje: Kako napraviti paralelu između bitnog i nebitnog i kako izabrati vrednosti po sopstvenoj meri i ličnom nahođenju?

Primera radi, da li biste voleli da, nakon napornog radnog dana, dođete kući i u moru TV sadržaja sami odaberete format koji vam najviše odgovara? Drugim rečima, da ne budete u zavisnosti od TV stanice već da sami odlučujete i pravite izbor šta ćete gledati? Da personalizujete sadržaj prema ličnim željama i potrebama, da upravljate vašim daljinskim upravljačem u pravom smislu te reči? Zvuči dobro?

Hipernet, nedavno predstavljen na tržištu fiksnog interneta i distribucije TV sadržaja, uzeo je u obzir sve prethodno navedene stvari. Hipernet paket – kompletan portfolio fiksnih usluga za domaćinstva u Srbiji, koji obuhvata optički internet, digitalnu TV uslugu i fiksnu telefoniju – na domaćem tržištu je napravio veliku novinu u tehničkom smislu, definišući potpuno nov odnos i komunikaciju između klijenta i provajdera.

Telenor
foto: Promo

Zahvaljujući prikupljenim povratnim informacijama od strane samih korisnika, Hipernet je u kratkom vremenskom roku uspeo dodatno da unapredi tehnički kvalitet svojih usluga. Tako je, primera radi, nova, ažurirana TV aplikacija značajno podigla kvalitet slike u odnosu na prvobitnu, testnu verziju. Takođe, od sada je prisutan i veći broj TV kanala, a ukupan broj HD kanala je povećan za dodatnih 16. Reč je o velikom napretku, posebno kada se uzme u obzir kratko vreme od nastanka Hiperneta.

Iz Telenora tvrde da ovde nije kraj novitetima i da korisnici mogu očekivati dodatna unapređenja na polju interfejsa, ali i drugih funkcionalnosti.

Podsećamo da je Hipernet usluga dostupna domaćinstvima u vidu:

Hipernet Trio (optički internet, digitalna TV i fiksna telefonija),

Hipernet Duo (optički internet i digitalna TV),

Hipernet + (optički internet i fiksna telefonija).

Korisnicima je takođe dostupan i Hipernet optički internet kao pojedinačna usluga.

Svi tarifni planovi dostupni su u M i L varijanti, sa brzinama interneta koje idu do 150/75 Mbps, odnosno do 250/125 Mbps, i do 500/250 Mbps za Telenor mobilne korisnike.

Hipernet je krenuo sa radom sredinom novembra prošle godine, a sve informacije o uslugama možete dobiti pozivom na broj 0639000.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.