Super IZGLEDAJU, rade i DO 10 SATI BEZ PRESTANKA, brzo se PUNE: Huawei FreeBuds 4i slušalice za KOMPLETNO UŽIVANJE
Tako lako, savršeno, prebacujete se sa slušanja muzike na komunikaciju sa svetom oko vas, Foto: Promo

nova generacija

Super IZGLEDAJU, rade i DO 10 SATI BEZ PRESTANKA, brzo se PUNE: Huawei FreeBuds 4i slušalice za KOMPLETNO UŽIVANJE

Kvalitet materijala i inovativnost ključni su za savršenu reprodukciju zvuka koju donose Huawei FreeBuds 4i slušalice

Objavljeno: 19:36h

Da li ste ikada poželeli da stavite svoje slušalice i uživate u savršenom zvuku? Da li je tako nešto moguće?

Jeste. Za potpuno uživanje potrebne su vam HUAWEI FreeBuds 4i slušalice. Pre nego što počnete da ih koristite, primetićete njihov savršen dizajn: ovalno kućište je kompaktno i idealno dizjanirano da stane u vaš dlan. Inspirisano je svetski poznatom plažom od crnog peska na Islandu, a osim u karbon crnoj, dolazi i u keramički beloj boji.

Ergonomski su oblikovane tako da stoje stabilno i prijatno. Toliko su lake da ih i ne osećate ni nakon višesatnog nošenja. Nosićete ih po ceo dan, maltene zaboravljajući da su vam u ušima.

Ono po čemu su prepoznatljive jesu i opcije poput Aktivnog uklanjanja šuma (ANC). Šta nam to ona donosi? Slušalice prepoznaju zvukove koji vas okružuju i smanjuju ih tako da vam buka okoline neće smetati da uživate u svojoj muzici.

HUAWEI FreeBuds 4i
foto: Promo

Takođe možete i da pričate bez ometanja, jer sistem sa dva mikrofona ima prorezani kanal pa se spoljašnji šumovi i ne čuju. Čak i kad stojite na prometnoj i bučnoj lokaciji – odlično ćete čuti druge, a i oni vas.

Takođe, uopšte ne morate da skidate slušalice kako biste čuli kad vam se neko na ulici ili u prevozu obraća. Samo nežno pritisnite slušalicu i odmah ćete se prebaciti na režim – Awareness. Tako lako, savršeno, prebacujete se sa slušanja muzike na komunikaciju sa svetom oko vas.

HUAWEI FreeBuds 4i
foto: Promo

Ono što će vas najviše obradovati jeste izdržljivost njihove baterije. Uz HUAWEI FreeBuds 4i možete skoro 10 sati bez prestanka slušati muziku. Ukoliko se i isprazne, nema mesta za paniku. Uz tehnologiju super brzog punjenja, nakon samo 10 minuta na punjaču, možete da nastavite da uživate u muzici celih 4 sata!

Kvalitet materijala i inovativnost ključni su za savršenu reprodukciju zvuka koju donose Huawei FreeBuds 4i slušalice. Materijali i način izrade ovih moćnih slušalica omogućavaju vam da čujete bogate instrumentalne harmonije, jasne glasove, moćan bas, kao i fino balansiran zvuk.

HUAWEI FreeBuds 4i
foto: Promo

Huawei FreeBuds 4i su savršen način za uživanje u VAŠOJ MUZICI! Zato su idealne i za slušanje online koncerata, a jedan takav održaće se večeras. Koncert Teodore Džehverović koji će na YouBox platformi početi u 21h, idealan je da se uverite u sve sjajne karakteristike ovih slušalica.

Bonus video:

00:21

PRESTALA JE DA SE FARBA PRE 3 GODINE: Uštedela je čak 18.000 evra, ali to nije sve (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.