Stiže novi ajfon 7: Opaka kamera, 4 blica i još gomila noviteta! (VIDEO)
Foto: twitter / VenyaGeskin1

vodootporan i nešto skuplji

Stiže novi ajfon 7: Opaka kamera, 4 blica i još gomila noviteta! (VIDEO)

Telefon bi trebalo da se prodaje u pet različitih boja, a novitet su dve nijanse crne
Objavljeno: 15:19h

Novi model Eplovog telefona Ajfon biće predstavljen večers u 19 sati (po srednjeevropskom vremenu) u San Francisku. Najveća promene na novom modelu biće vidljive kod kamere, čije bi jače karakteristike trebalo da reše probleme sa slabim kvalitetom slike nastalom pri lošem osvetljenju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Novi modeli Ajfon 7 i Ajfon 7 Plus će imati četiri LED blica, dva za hladne, dva za tople boje, kao i ambijentalni senzor svetla. Najveća promene koja se očekuju su unapređena dualna kamera, svaka od po 12 MP, "home" dugme osetljivo na dodir i ukidanje džeka za slušalice.

Džek za slušalice je uklonjen ali uz telefon dolaze adapter za klasične 3,5 mm slušalice i specijalizovane nove Eplove slušalice. Pretpostavlja se da će ova izmena na telefonu biti iskorišćenja za povećanje kapaciteta baterije.

Veća je i memorija. Novi Ajfon će imati modele sa 32GB, 128GB i 256GB. Novitet je i to što je telefon vodootporan i, navodno, bez oštećenja može da bude potopljen u vodi dubine do 1,5 metra 30 minuta.

Telefon bi trebalo da se prodaje u pet različitih boja, a novitet su dve nijanse crne. Odustalo se od srebrne verzije. Cena, bi trebalo da bude nešto viša od prethodnih modela zbog veće memorije, oko 740 evra za model sa 32GB.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.