Otkrivena nova Galaksija: Samsung sprema S7! (VIDEO)

Tehnološke novotarije

Otkrivena nova Galaksija: Samsung sprema S7! (VIDEO)

Južnokorejska kompanija spremna da otvori novo poglavlje u industriji mobilnih telefona, na čelu sa svojim novim mobilnim čedom koje će po svemu sudeći biti prava "zver" od mašine
Objavljeno: 15:50h

Kao i svake jeseni, najveći igrači u industriji mobilnih telefona počeli su sa najavama noviteta. Ovoga puta, otvara se i praktično i novi tehnološki ciklus, s obzirom na iskorak u pogledu kvaliteta specifikacija. Novo japansko čudo: Polu robot, polu pametni telefon (VIDEO) (FOTO)

Nedugo nakon što se pojavio Galaksi S6, Samsung je najavio i svoju sedmu "galaksiju", koja bi trebalo da se pojavi u prodaji u prvoj polovini 2016. godine.

Kao i njegov prethodnik, Galaksi S7 imaće "ivicu", fleksibilni displej sa tač skrin funkcijom i na svojim zakrivljenim rubovima. Samsung planira da fleksibilnost postane prepoznatljiva karakteristika njegovih proizvoda, a ne samo estetska funkcija, stoga uskoro možemo da očekujemo i telefone koji se po potrebi pretvaraju u tablet aparate.

Novi internet meme: Bahato "štipkanje" telefona! (VIDEO) Ljubitelji tehnologije mogu da očekuju i hardverski napredak. Displej novog Galaksija trebalo bi da ima rezoluciju od 4K, dualnu kameru za sve vrste snimanja, kao i Exynos 8890 čipset (brzine oko 2.3 gigaherca), pa s pravom možemo da očekujemo "zver" od mašine! (Espreso.co.rs / KnowYourMobile)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.