CORSAIR je gejmerski san: Za ovaj PC je bilo potrebno 22 godine inženjeringa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

ludilo tehnologije

CORSAIR je gejmerski san: Za ovaj PC je bilo potrebno 22 godine inženjeringa! (VIDEO)


Početna cena za CORSAIR ONE počinje od 1.800 dolara pa ide sve do
2.600 dolara

Objavljeno:

Za tih rad zaduženo je napajanje 80 PLUS GOLD od 600w čiji je ventilator nečujan, a prilikom manje opterećenosti čak nema potrebu da radi.

Kada su portovi u pitanju, ima ih sasvim dovoljno. Sa zadnje strane postoji šest USB portova: jedan 3.1 port tipa C, tri obična 3.1 i dva USB porta 2.0. Takođe, postoji i HDMI ulaz, dva displej porta, ulazi za internet i audio konekciju. Sa prednje strane postoji HDMI 2.0 i USB 3.1 koje će najviše ceniti vlasnici VR uređaja.

DEVOJKA PRODAJE NEVINOST NA INTERNETU: Početna cena je 100.000 eura, a razlog - NOVAC ZA NEŠTO POSEBNO! (FOTO) Sve u svemu, jedan izuzetan PC kome je teško naći bilo koju manu što se hardvera tiče (mada, Play! Zine ekipa navodi izostanak BLURAY čitača). Ipak, postoji ta „mala stvar“, koja će mnoge udaljiti od kupovine. CENA! Početna cena za CORSAIR ONE počinje od 1.800 dolara pa ide sve do 2.600 dolara, bez monitora, naravno i VR i drugih dodataka.

Retki u Srbiji će moći da priušte ovakav gejming luksuz, pa nam ostaje da čekamo da se cena spusti na prihvatljiv nivo. Ako se spusti…

(Espreso.co.rs/Play)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.