INSTAGRAM DOBIO NOVU OPCIJU ZBOG KOJE NEĆETE ISPUŠTATI TELEFON IZ RUKE: TikTok je ima GODINAMA, evo koja je
Instagram, Foto: Profimedia

Društvene mreže

INSTAGRAM DOBIO NOVU OPCIJU ZBOG KOJE NEĆETE ISPUŠTATI TELEFON IZ RUKE: TikTok je ima GODINAMA, evo koja je

Ukoliko koristite instagram ovo je jedna opcija koja je sigurno nedostajala

Objavljeno: 14:02h

Kao da ne podstiču korisnike i previše da provode sve slobodno vreme na društvenim mrežama, kompanije Meta je odlučila da doda nešto Instagramu kako bi ohrabrio korisnike da gledaju kratke videe.

Instagram konačno dozvoljava korisnicima da preuzmu Reelse koje su objavili drugi kako bi ih objavljivali izvan aplikacije. Konkurentska aplikacija TikTok ovu funkciju ima već nekoliko godina, pružajući svima mogućnost gledanja videa sa vodenim žigom, izveštava TechCrunch.

TikTok
foto: Prfomedia

Direktor Instagrama Adam Moseri u utorak je na javnom kanalu Instagrama objavio da će američki korisnici aplikacije moći da počnu da preuzimaju video snimke na uređaje pritiskom na ikonicu za deljenje i biranjem opcije Download.

Moseri naglašava da se tako mogu preuzimati samo Reelsi koji su objavljeni na javnim nalozima. Javni nalozi takođe mogu da isključe mogućnost preuzimanja Reelsa.

Ova opcija će sigurno produžiti vreme koje provodizte na ovoj društvenoj mreži. Trebalo bi ipak da naučite da uvodite restrikicje i sebi i osobama oko sebe, jer talas trendova sve može da nas povuče, a znamo da to može da bude fatalno.

(Espreso/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.