INSTAGRAM RAZLJUTIO KORISNIKE! Evo šta se upravo dešava
Foto: Profimedia

ovo im nije trebalo!

INSTAGRAM RAZLJUTIO KORISNIKE! Evo šta se upravo dešava

Na ovaj način Meta želi da ostane konkurentna sa TikTokom

Objavljeno:

Početkom maja, pojavila se prva informacija da Instagram testira “immersive view” koji podrazumeva prikaz foto/video-sadržaja preko celog ekrana.

Ovo je način da Metina platforma ostane konkurentna sa TikTokom, a novitet je omogućen “limitiranom broju ljudi”. Kompanija je pozvala korisnike koji učestvuju u testiranju da se jave i iznesu svoje mišljenje.

Kada smo već kod mišljenja, našoj redakciji javili su se korisnici (iOS uređaji), koji su užasnuti novim prikazom naslovne strane.

Mišljenja će verovatno biti podeljena, posebno kod strastvenih korisnika ove platforme, a kritike se mogu pronaći i na društvenim mrežama.

1 / 4 Foto: Profimedia

Kakav će biti konačan status, zavisi od povratnih informacija koje kompanija dobije. Sigurno da postoje i pozitivni komentari, pa će Meta morati pažljivo da izvaga naredni korak.

Novi izgled

Ukoliko ste dobili apdejt sa izmenjenom naslovnom stranom, videćete vertikalan prikaz sadržaja (u punoj veličini), dok u dnu ostaju Home, Reels, Shop i profil dugmići.

Story zadržava svoje mesto u vrhu, zajedno sa notifikacijama, porukama i podešavanjima (u desnom uglu).

Tviter
foto: Printscreen/Twitter

Ostaje da vidimo epilog testiranja, a do tada pročitajte o novoj tehnologiji za skeniranje lica korisnika Instagrama, koja će sprečiti zloupotrebu sistema za verifikaciju uzrasta.

Da li ste i vi dobili novi “immersive”? Ukoliko jeste ostavite komentar i kažite nam vaše utiske.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.