NOVA FUNKCIJA MENJA TVITER ZAUVEK: Proekret za 180 stepeni!
Foto: Profimedia

novotarije!

NOVA FUNKCIJA MENJA TVITER ZAUVEK: Proekret za 180 stepeni!

O novitetu se spekulisalo mesecima unazad

Objavljeno:

Twitter je potvrdio da testira novu funkciju Notes (Beleške), koja je trenutno dostupna određenom broju korisnika u SAD, Kanadi i Gani.

Novitet, o kojem se spekulisalo mesecima unazad, omogućava pisanje dužih objava (do 2.500 reči), uz korišćenje video-snimaka, fotografija i GIF-ova. Aktiviranje je vrlo jednostavno i objašnjeno u narednom videu:

Deo koji nedostaje

Ovakva opcija, ukoliko bude lansirana globalno, zauvek će promeniti popularnu platformu, dizajniranu za mikroblogovanje (objave su nekada imale 140 karaktera, a od 2017. godine njihov broj je udvostručen).

Beleške bi dodatno produbile sadržaj na Twitteru, ali i omogućile kompaniji da profitira u marketinškom smislu, prenosi Verge.

Nova funkcija je mogući odgovor na sve “tvitove” s fotografijama, tekstovima ili najavama događaja koji linkovima usmeravaju korisnike van mreže.

– Pisci su oduvek delili svoje radove na Twitteru, promovisali se, dizali čitanost i pokretali diskusije – sve osim stvarnog pisanja. Sa Beleškama, cilj je da popunimo deo koji nedostaje – saopštila je kompanija.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.