TVITERAŠI KONAČNO DOBIJAJU OPCIJU KOJU SU DUGO TRAŽILI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

SAOPŠTENO

TVITERAŠI KONAČNO DOBIJAJU OPCIJU KOJU SU DUGO TRAŽILI!

Tviter je odlučio da obraduje svoje korisnike opcijom za koju tvrde da je natraženija otkad mreža postoji

Objavljeno:

Tviter je saopštio da testira opciju „edit“ koja će omogućiti korisnica da izmene tvit i nakon što ga objave.

Ova najava je iznenadila mnoge korisnike, a dolazi nakon što je američki biznismen i šef Tesle i SpaceX-a, Ilon Mask obelodanio da se pridružuje upravnom odboru kompanije.

Potpredsednik Tvitera Džej Saliven objavio je da kompanija radi na uvođenju nove opcije već godinama i da je to već dugo najtraženija opcija na Tviteru.

Potom je na Tviteru sprovedena anketa u kojoj su korisnici upitani da li žele uvođenje nove opcije. Anketi se odazvalo više od 4,2 miliona korisnika, od kojih je 73,5 odsto to podržalo.

Glavni izvršni direktor Tvitera Parag Agraval zamolio je korisnike da "pažljivo glasaju", a kompanija je tvitala da ideju za uvođenje novoga "dugmeta" za uređivanje nije dobila zahvaljujući rezultatima ankete.

Tviter, Twitter
foto: Profimedia

"S obzirom na to da se svi pitaju....da, radimo na opciji 'edit' još od prošle godine i ne, nismo na tu zamisao došli nakon ankete. S testiranjem počinjemo u predstojećim mesecima da bismo ustanovili šta je moguće napraviti", objavio je tviterov tim za komunikacije.

Iz Tvitera su dodali da novoj opciji pristupaju pažljivo zbog mogućih zloupotreba. Oni najavljuju da će biti pojedinih vremenskih ograničenja, kao i kontrole transparentnosti pri izmeni već objavljenih tvitova.

Korisnicima koji su pretplaćeni na Tviter Blu prvi će prvi dobiti opciju „edit“, za njima ostali korisnici.

Opcija će omogućiti uređivanje objavljenih tvitova, ispravljanje slovnih grešaka, ali tako da se pritom ne izgube ni odgovori ni lajkovi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.