IZMENJEN MESSENGER, UPRAVO JE SAOPŠTENO! Ovo će se mnogima DOPASTI
Foto: Profimedia

SAOPŠTENO

IZMENJEN MESSENGER, UPRAVO JE SAOPŠTENO! Ovo će se mnogima DOPASTI

Android platforma za razmenu SMS i trenutnih poruka nikad jača

Objavljeno: 15:46h

Korisnici koji razmišljaju da promene aplikaciju za slanje poruka možda bi mogli da se više okrenu Google Messages.

Platformu za razmenu SMS i trenutnih poruka (Instant messaging) američki gigant je razvio za svoj Android sistem. Sada najavljuje masivan apdejt sa funkcijama koje mogu da pariraju i WhatsAppu.

Android-iPhone prepiske

U narednim nedeljama, na telefone stižu noviteti poput automatskog kategorisanja ličnih i poslovnih poruka. Na vrhu ekrana postavljeni su tabovi za lakše sortiranje i pregled, prenosi britanski Express.

Measenger
foto: Profimedia

Google će omogućiti korisnicima da šalju poruke zaštićene lozinkom, koje će automatski biti obrisane posle 24 sata. Time se, između ostalog, sprečava nepotrebno gomilanje u “sandučetu”.

Google ističe da je unapredio slanje multimedijalnih poruka sa Androida na iOS (iPhone), što se posebno ogleda u kvalitetu šerovanih video-zapisa i emodžija.

Novi podsetnik

Još jedan novitet su diskretna obaveštenja, kada je vreme da pošaljete određenu poruku. Recimo, sistem će vas podsetiti da je prijatelju rođendan, ili ukoliko neko nije odgovorio na vaš tekst.

Na kraju, ljubitelji emodžija dobiće priliku da sami kreiraju svoje verzije, kombinovanjem postojećih sličica, čime poruke postaju još personalizovane.

U narednom prilogu, saznaćete najvažnije informacije o velikom Google Messages ažuriranju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.